Tan’a sıcak karşılama

Tan’a sıcak karşılama
İlçe teşkilatlarına ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tan, “Tüm ilçelerimizin sorunlarına vakıfız. Çalışmalarımız en hızlı şekilde devam edecek” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, adaylık başvurusunun ardından ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bugüne kadar İlkadım, Atakum, Canik, Tekkeköy, Bafra, Vezirköprü, Kavak, Ladik Alaçam, Asarcık, Havza ve Ayvacık İlçe Teşkilatlarına ziyarette bulunan Tan, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“HER İŞİMİ SAMSUN İÇİN YAPTIM”

Haluk Tan’ın ilçe başkanları ve partililerle sıcak diyaloğu dikkat çekti. Partililere özgeçmişinden kısaca söz eden Tan, daha sonra hedeflerini paylaştı. Bu aşamaya gelene kadar büyük şirketlerin en üst kademelerinde görevler aldığını belirten Tan, “Yaptığım tüm işlerimi Samsun’un içerisinde yaptım. Samsun’un kazanması için yaptım. Bundan sonra da aynı hızda, aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

“SAMSUN’U HEDEFE TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, ‘’Samsun şehrimizin sınırları kapsamında olan tüm ilçelerimizin sorunlarına vakıfız. Bu minvalde planlanan, yapımı devam eden tüm çalışmalarımız en hızlı şekilde devam edecek, şehir halkının arzu ettiği Samsun’u en hızlı şekilde hedefe taşıyacağız’’ dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Tan, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, 19 Mayıs ve Yakakent’e yapacağı ziyaretlerle teşkilat ziyaretlerini tamamlayacak. Pazar günü ise AK Parti’de temayül yoklaması heyecanı yaşanacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.