TAN: "TÜM SPOR KULÜPLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

TAN: "TÜM SPOR KULÜPLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"
Malatya Kent Konseyi Engellilerspor’un maça çıkmaması nedeniyle Samsun Bedensel Engelliler’in 20-0 hükmen galip geldiği...

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi B Grubu maçında AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan da seyirciler arasında yer aldı.

SAMSUN HÜKMEN GALİP
Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi B Grubu’nda mücadele eden Samsun Bedensel Engelliler ile Malatya Kent Konseyi Engellilerspor arasında Samsun’da oynanacak olan ve deplasman takımının gelmemesi nedeniyle Samsun ekibinin 20-0 hükmen galip geldiği maçı AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan’da takip etti.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"
Maçın yapılmaması sonrası sahaya inerek oyuncularla sohbet eden Tan’a takımın antrenörü Ali Osman Kefeli ve oyuncular da yakın ilgi gösterdi.  Samsun Bedensel Engellilerspor’un Samsun’un gururu olduğunu dile getiren Tan, “Burası önemli sporcular yetiştiren, önemli başarılar kazanan bir kulüp, Samsunumuzun bir değeri. Değerler olmadan ilerleme olmaz. Bu sezon ligde iyi bir konumda bulunuyorlar. Bir üst lige çıkmak için zor koşullarda mücadele eden takımımıza başarılar diliyorum. Bizler de Samsun’un tüm spor dallarında daha büyük başarılar kazanması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Tüm spor kulüplerimize sahip çıkacağız” diye konuştu. Takım Antrenörü Ali Osman Kefeli ise kendilerini yalnız bırakmadığı için Tan’a teşekkür ederek, milletvekilliği yolunda başarı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.