Tan: “Eksikleri yok, fazlalıkları var”

Tan: “Eksikleri yok, fazlalıkları var”
Samsun Down Sendromlular Derneği tarafından düzenlenen “21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü” ile ilgili programa katılan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan...

“Onlar içimizdeki melek yüzlüler. Bizlerden eksikleri yok, fazlalıkları var” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Samsun Down Sendromlular Derneği tarafından düzenlenen “21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü” etkinliğine katıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın da katıldığı ve Altın Meşe Park’ta düzenlenen etkinlikte Tan, çocukların gün için hazırladıkları özel gösterileri ilgiyle izledi.

Down sendromluların da toplumun bir parçası olduğunun altını çizen Tan, “Onlar içimizdeki melek yüzlüler. Bugünkü etkinlikte görüldüğü, istenildiği takdirde bu evlatlarımız her şeyi yapabiliyorlar. Birçok şeyi en az bizler kadar başarabiliyorlar. Bizlerden eksikleri yok, fazlalıkları var. Sosyal yaşamlarına destek vermek bizlerin de görevi olmalı. Ancak şunu da vurgulamak isterim, down sendromlular için emek veren aileleri ve Down Sendromlular Derneği’ndeki arkadaşlarımız var. Onların da bu evlatlarımızın hayata tutunmaları için çabalarını unutmamak ve takdir etmek gerekir” diye konuştu.

Tan, Samsun Down Sendromlular Derneği Başkanı Meryem Sevinç’e de çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Ardından down sendromlu çocukların aileleriyle konuşan Tan, çocuklara yakın ilgi gösterdi.

 

 

Resimaltı:

Altın Meşe Park İşletmecisi ve Samsun Down Sendromlular Derneği Kurucu Başkanı Muzaffer Altıntaş’la bir araya gelen Haluk Tan’a Altıntaş, down sendromlu iki kişiyi, işletmelerinde istihdam ettiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.