TAMAMEN İFTİRA!

TAMAMEN İFTİRA!
Ergin:Cem Küçük'ün iddiaları-TAMAMEN İFTİRA!Canik Belediyesi'nin davetlisi olarak Canik Kültür Merkezi'nde Konferans veren Star Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin hakkındaki iddialarına, Ergin cevap verdi.

CANİK'TE KONFERANS VERDİ
Star Gazetesi yazarı, Profil Yayınevi'nin ortağı olan Cem Küçük, geçtiğimiz cumartesi günü Canik Belediyesi'nin davetlisi olarak Canik Kültür Merkezi'nde bir konferans verdi. Konferansta 17 Aralık soruşturması sonrası Bakan değişiklikleri ile ilgili bazı iddialarda bulundu.
ANLATTIKLARI DOĞRU DEĞİL
Küçük iddiasında; "17 Aralık operasyonu sonrası Erdoğan'ın istediği yasaları hazırlamadığı için Adalet eski Bakanı'nı görevden aldı" demiş ve bir polemiğe neden olmuştu. Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, Cem Küçük'e verdiği cevapta: "Anlattıkları doğru değil" dedi.
SÖZLER GERÇEK DIŞI
Sadullah Ergin,"19 Aralık 2013 akşamı görevden alındığım şeklindeki sözler de gerçek dışıdır. Şöyle ki; kabine değişikliği 26 Aralık 2013 günü yapılmıştır. Kabineden belediye başkan adayı olan 3 Bakan (Binali Yıldırım, Fatma Şahin, Sadullah Ergin) aday oldukları için birlikte görevden ayrılmışlardır. Aynı kabine değişikliğinde toplam 10 bakanlıkta görev değişikliği yapılmıştır. 'Yüzde yüz doğru' denilerek iddia edilen olayların bir teki dahi doğru değildir." diyerek Küçük'ü yalanladı. 
CANİK BELEDİYESİ'NE TEPKİ
Öte yandan; Eski Bakan Sadullah Ergin'in yaptığı açıklama sonrası, AK Parti'yi ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı töhmet altında bırakacak sözleri sarfeden Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük'ü Canik'e davet eden Canik Belediyesi'nin bu tutumu tepkiyle karşılandı.
Onur Emirza

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum