TAMAMEN ALGI OPERASYONU!

TAMAMEN ALGI OPERASYONU!
Atakum Belediyesinde Cemil Deveci başkanlığı kazandığı günden beri menfaatine dokunduğu her yerden ses çıkmaya devam ediyor. Yerelde ilkesiz ve yanlı haber yapan basın kuruluşlarına, ulusalda Odatv ve aslını astarını bilmeden Fatih Portakal da katılınca Cemil Deveci ateş püskürdü.

Atakum Belediyesinde Cemil Deveci başkanlığı kazandığı günden beri menfaatine dokunduğu her yerden ses çıkmaya devam ediyor. Yerelde ilkesiz ve yanlı haber yapan basın kuruluşlarına ulusalda Odatv ve aslını astarını bilmeden Fatih Portakal da katılınca Deveci ateş püskürdü. 'Bu kadarı yeter, 6 aylık dönemde bir kuruş kamu zararına bir şey bulsunlar istifa edeceğim' diyen Cemil Deveci, ''özür dilemedim, dileyecek bir şey de yapmadım'' dedi.

manset-009.png

MENFAAT ÇEVRELERİ ÜRETİYOR
Atakum Belediye İmar İnşaat Şirketi üzerinden yapılan algı operasyonları Cemil Deveci seçildiğinden beri devam ediyor. Borç-haciz sarmalındaki Belediyeyi kurtarabilmek adına sermayesini kendisinin verdiği yeni bir şirket kurup daha sonra Belediyeye hibe ederek hukuka uygun olarak yaptığı bir işlemi dahi manipüle ederek algı operasyonuna devam ediliyor. 30 Nisan'da kurulan şirket 9 Mayıs'ta belediyeye hibe edildiği, yetki sorumluluk Cemil Deveci ve müdür Erkan Sağlık'a devredildiği belgesiyle ortadayken yapılan haberler dezenformasyon. 

manset-013.jpg

HANGİ SUÇ İTİRAF EDİLMİŞ?
Cemil Deveci, ''Ben hukuk adamıyım, yaptığım her şey düzgün benim. Geldiğimden bugüne usulsüz, kanunsuz, hukuksuz, kamu zararı doğuran bir eylemimi bulsunlar hemen bırakıyorum. Bu kadar yeter. Tüm müfettişleri göndersinler, 6 ayda bir kuruşluk kamu zararı doğuran bir işlemimi bulsunlar hemen istifa ediyorum. Fatih Portakal işi gücü bırakmış aslı astarını, neyi niçin yaptığımızı bilmeden bizimle uğraşıyor. Odatv desen burada bir muhabiri var, o da menfaatinin peşinde. Tüm müfettişleri göndersinler bekliyorum'' dedi.

manset-1-014.jpg

BELEDİYEDEN RESMİ AÇIKLAMA:
''30 Nisan 2019 tarihinde Atakum Sanat Kültür Turizm Yönetim Organizasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruluşu gerçekleşmiştir. Şirket sermayesi olan 25 bin tlnin, belediyemize yük edilmemesi için,  Berk Altunkılıç’a kurdurulmuştur. Buradaki 25 bin tl Başkanımız Cemil Deveci tarafından karşılanmıştır. Şirket Ticaret Sicil Gazetesinde yayınladığı bu tarihin hemen ardından, 9 Mayıs tarihli Ticaret Sicil Gazetesinde görüldüğü üzere, 9 Mayıs tarihinde Atakum Belediye Başkanlığı’na hibe ile devredilmiş, Berk Altunkılıç’ın tüm yetkileri alınmış ve tüm yetki ve sorumluluk Belediye Başkanı olarak Cemil Deveci’ye, şirket müdürü olarak da Erkan Sağlık’a devredilmiştir. Yapılan algı operasyonlarında anlatıldığı gibi, hiçbir usulsüzlük yoktur. Berk Altunkılıç’ın şirket kuruluşu dışında, yetki, sorumluluk ve bağı da yoktur. Arada geçen süre içerisinde şirket faal olarak çalışmamış, belediyemize devrinden sonra faaliyetlerine başlamıştır.Tüm bu yapılanlar, belediyemizin hiçbir şekilde faaliyetlerini aksatmaması ve kamu yararı içindir.''  

manset-3-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum