TAMAM MI DEVAM MI MAÇI

TFF 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor geçen hafta cumartesi günü deplasmanda Eyüpspor’u 2 -0 mağlup ederek 3 puanı alıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ettiler Ziraat Türkiye kupası 4.turda yine deplasmanda Samsun’a dönmeden direk İstanbul’dan Diyarbakır’a uçtular az bir çalışma imkanı bulan Samsunspor, Diyarbakır maçı için sahada yerini alarak kupada Devam mı? Tamam mı?  Felsefesiyle hareket edip 3. Lig ekiplerinden zorlu Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldiler.

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın kupada bugüne kadar forma şansı bulmamış bazı futbolcuları sahaya sürdü bunlardan bu sezon transfer edilen kalede forma şansı bulamayan Ahmet yer alırken diğer futbolcular ise şöyle oluştu; Oğuz, Muhammet, İlyas, Erhan, Nuri, Metin Can, Şahin, Erhan, Okan, İshak 11’iyle sahada yer aldılar.

Ziraat Türkiye kupasında Samsunspor yönetimi cumartesi günkü maçı sorduğumuzda bizim için kupa önemli değil lige ağırlık vereceğiz gidebildiğimiz  yere kadar gitmeye çalışacağız dediler.

Diyarbekir maçında üstün bir performans göstermesine rağmen 30. Dakikada Diyarbekirli Emre Pehlivan’ın atmış olduğu gölle 1-0 öne geçmiş oldular, şunuda söylemeden geçemeyeceğim Samsunspor’un önemli 3 şutu direkte patladı. Samsunspor bu hafta kendi saha ve taraftarı önünde oynayacağı önemli Ankara Demirspor maçının sanki provasını yapar gibiydi.

Samsunspor’dan İrfan 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmış oldu. Maçın orta hakemi oyuna 5 dakika uzatma vermesine rağmen Samsunspor’un bu uzatmalarda Diyarbekir’e karşı baskısı gol getirmedi, tabi bu arada Diyarbekir futbolcuların devamlı yerde kalmaları ve vakit geçirmeleri gözden kaçmış olmadı, oyunu soğutarak ve Samsunspor gibi büyük bir takımı Ziraat Türkiye kupasının dışında bırakarak kendilerine göre büyük bir başarı elde ederek 5. Tura yükselmiş oldular.  Samsunspor böylece artık bundan sonra lige dönerek oynayacağı maçlarda kazanıp şampiyonluk iddiasını devam ettirmek için mücadele edecek

HERŞEY BÜYÜK SAMSUSNPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR