TAM KAPANMA DEĞİL: AÇILDIK

Ertuğrul Sağlam hocam maç öncesi açıklamaların beni derinden üzdü. Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Önce ona cevap ver. Sana yakışmadı. Amatör bir takım görüntüsü veren Menemenspor'la berabere kalmamız bardağı taşıran son maç olmuştu. 

Çarşamba gününden sonra tam kapanma uygulanmasına geçen Yılport Samsunspor'da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Önce kadro dışıları, daha sonra  Yılport Samsunspor kulüp başkanı Yüksel Yıldırım Samsun'a geldi. Adam hasta hali ve sisli bir Karadeniz gününde bu yolculuğu yapmak zorunda kald. Sezon sonunda konuşmak şartı ile krize el koydu.

Evet krizlerin gölgesinde Bursaspor karşısına çıktık. Bu ilk 11 çok mantıklı gibi görünüyor. Maça hızlı başladık, Savicevic'in harika pası ile Yasin ile erken bir gol bulduk. Güzel futbol oynuyoruz. Dikine ve ileriye kısa paslarla küçük üçgenler yapıyoruz. 

Devamlı önde basıp 3. bölgede gol arıyoruz ve bir maçta ilk defa ceza sahası etrafında bu kadar frikik kazandık. 45. dakikada kazandığımız frkiği ben kullanacağım tartışması gölgesinde Hamroun topu filelere yolladı. Saha içinde böyle tartışmalar yapmayın be kardeşim, dışarıya malzeme vermeyin. Bursaspor hiç mi oynamadı, biz mi oynatmadık derken ilk yarı bitti.

İkinci yarıya aynı kadro ile çıktık. Bursaspor maça önde baskı ile başladı. Açık futbol oynuyor  bu riskli oyun bizim lehimize sonuçlanır derken Hamroun pasında Coureur ile 3. golü attık. Maç kadrosunda ilk 11'de gördüğümüz fakat sahada göremediğimiz Gökhan Karadeniz sanki 11. kata eşya taşımış gibi futbol oynuyor. Vallahi ona eşya taşıtmam. 

Maçta sıra ile 4 oyuncu değiştirdik. Oyun bizim kontrolümüzde devam ediyor. Biraz rehavete kapılınca her türlü riskleri alan Bursaspor biraz etkinliğini artırıp golü de buldu. Daha çok atabileceğimiz bir maçı 4-1 kazandık...

MUHTEŞEM PAZAR GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR