Talihsiz bir açıklama

Talihsiz bir açıklama
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili açıklama yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Göksel, basında yer alan 'Diyanet İşleri Başkanı'na makam arabası tahsis ediliyor ancak şehidimiz korunamıyor' şeklindeki haberlere de değindi. Göksel, yapılan açıklamalar talihsiz olarak değerlendirdi.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Yaşanan olayların ardından güvenlik güçlerinin gerekli çalışmaları yaptığını söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Muş'un Malazgirt İlçesi'nde bozulan aracını tamir etmek amacıyla indiği sırada, eşi ve kızının gözü önünde terör örgütü PKK tarafından çapraz ateşe alınarak şehit edilenn Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'a Allah'tan rahmet, acılı ve kederli ailesine de başsağlığı diliyorum. Bir kez daha milletimiz adına terörü lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Hükümetimiz, yaşanan bu olaylar karşısında hiçbir şekilde tölerans tanımamaktadır. Kolluk kuvvetlerimiz gereken çalışmaları, operasyonları yürütmektedir. Umuyoruz ki, en kısa sürede hükümetimiz ve kolluk kuvvetlerimizin terör bitirmeye yönelik çalışmaları sonuç verecektir."

DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYİZ
Kolluk kuvvetleri için devletin tüm imkanlarının kullanıldığını dile getiren Göksel, "Devletimiz ve hükümetimiz, tüm kolluk kuvvetlerimize gereken önemi vermektedir. Bu nedenle, hükümetimize ve devletimize gelen talepler, hükümetimiz tarafından kesinlikle geri çevrilmemiş, gereken her türlü destek sağlanmıştır. Bu yalnızca kolluk kuvvetlerimiz için değil, her kurum ve kuruluş için geçerlidir. Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilen araçla, şehit Binbaşı Kulaksız'a araç tahsis edilmemesi ve şehidimizin korunamadığına yönelik yapılan açıklama talihsiz bir açıklamadır. Bu takdir Genelkurmay Başkanlığı'na aittir. TSK ve Genelkurmay tarafından devletimize ve hükümetimize gelen talepler, tekrar söylüyorum kesinlikle geri çevrilmemiş ve gereken tüm imkanlar sağlanmıştır. Kimse, şehitlerimiz üzerinden gündem değiştirme çabasına girişmesin. Bu tür açıklamalarla spekülasyon yaratılmamalı; teröre karşı birlik olup, Türkiye'nin büyümesi ve yükselişini engellemeye yönelik faaliyetlerin durdurulması için hep birlikte çalışmalıyız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.