TAKTİK AĞIRLIKLI ÇİFT KALE MAÇ

TAKTİK AĞIRLIKLI ÇİFT KALE MAÇ
Yılport Samsunspor, bugün yapılan antrenmanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Yılport Samsunspor günü tek idmanla geçirdi. Isınma hareketleri ve 5'e 2 orta oyununun ardından takımı üçe ayıran Teknik Direktör Taner Taşkın, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. 

Mavi Takım Kazandı
Kırmızı, Mavi ve Sarı olmak üzere üç gruba ayrılan takımın kendi arasında yaptığı karşılaşmayı mavi takım kazandı. Oyuncuların arzu ve isteği teknik heyetin yüzünü güldürürken idmana sakatlığı bulunan Erkam Reşmen katılmadı.

hazirlik-(1)-003.jpg hazirlik-(2)-003.jpghazirlik-(3)-002.jpg hazirlik-(4)-002.jpg

SAMSUNSPOR 3'TE 3 DİYECEK

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğun en büyük adaylarından ve transfer döneminde bombaları art arda patlatan Yılport Samsunspor, yarın Antalya’da üçüncü hazırlık maçına TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor ile karşılaşacak. Susesi Sport Center sahasında oynanacak olan maç saat 13:00'da başlayacak.

macc-(2)-001.jpg

İDEAL 11 NETLEŞECEK
Balıkesirspor Baltok’tan transfer edilen golcü futbolcu Abdülkadir Özgen'e şans vermesi beklenen Teknik direktör Taner Taşkın takımın son durumunu görmek için maç saatini heyecanla bekliyor. 3-1 kazanılan Gençlerbirliği maçında 8 oyuncu değişikliği yapan Taner Taşkın, bu maçla birlikte Amedspor karşısına çıkaracağı kadroya karar verecek. Soner Süren

macc-(1)-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.