"TAKIMIN DEĞİL, ŞEHRİN MAÇI"

"TAKIMIN DEĞİL, ŞEHRİN MAÇI"
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Denizlispor maçı sadece takımın değil, şehrin maçı olacak. Bu nedenle taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz" dedi.

"ZAFERLE AYRILACAĞIMIZA EMİNİM"
PTT 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor, sezonun son haftasında evinde oynayacağı Denizlispor maçına kilitlendi. Takımdaki havanın çok iyi olduğunu söyleyen Samsunspor sportif direktörü Coşkun Zeren, "Ligde son haftaya girdik. Puanlar birbirine çok yakın ve bizim altımızda bulunan Şanlıurfaspor ile Altınordu’nun da play off şansları devam ediyor. Rakibimiz Denizlispor da kümede kalma mücadelesi içerisinde. Ancak biz rakiplerimizin durumuyla ilgilenmiyoruz. Bu maç sadece bir takımın değil, şehrin maçı konumuna geldi. Bu nedenle taraftarlarımızın bu zorlu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmamasını ve tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini bekliyoruz. Onların desteği ve coşkusu ile sahadan zaferle ayrılacağımıza eminim" dedi.

"CEZA'NIN BİZİ MUTLU EDER"
CAS'taki davada 3 puan silme cezası ile ilgili henüz bir gelişme olmadığını da belirten Zeren şöyle devam etti: "Biz takım olarak oradan bir beklenti içerisinde değiliz. Elbette ki eğer silinen 3 puanımız geri verilir ya da cezamız önümüzdeki sezona ertelenirse bu bizi çok mutlu eder. Ancak hem yönetim, hem teknik heyet, hem de futbolcular çıkacak karar ile ilgilenmiyoruz. Bizim tek amacımız sahamızda oynayacağımız son maçımızı kazanmak ve play off'a kalmak." DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.