TAKDİR GÖRÜYORUZ

TAKDİR GÖRÜYORUZ
Atakum İlçesi Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirilen projelerle ilgili olarak, "Takdir gördükçe daha da motive oluyoruz" dedi.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Atakum Belediyesi'nde sürdürülen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi aldı. Demircan, "Başkan Taşçı üzerine aldığı sorumluluğun ve görevin farkında olarak başarılı çalışmalar yapıyor" ifadesini kullandı.


DAHA İYİ HİZMET İÇİN 
Atakum İlçesi'nin daha iyi hizmet alması, daha kapsamlı projeler ile geleceğe hazırlanması adına çalışıyoruz diyen Taşçı, "Yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımız tarafından takdir buldukça, daha iyi çalışmalar için motive oluyoruz. Bizim motive kaynağımız halkımız" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Onur Emirza

 

Atakum Belediyesinde sürdürülen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan bilgi alan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, “Halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi, yerel yönetimlerden daha fazla faydalanabilmesi için belediyelerimize büyük görev düşüyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, üzerine düşen görevin ve sorumluluğun farkında olarak başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ın ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesinin daha iyi hizmet alması, daha kapsamlı projeler ile geleceğe hazırlanması adına çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın vatandaşlarımız tarafından takdir buldukça, daha iyi çalışmalar için motive oluyoruz. Bizim motive kaynağımız halkımız. AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ın övgü dolu sözleri bizleri gururlandırdı” dedi. AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’a ziyaretinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin de eşlik etti.  

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.