TAHTA RESMEN AÇILDI !

TAHTA RESMEN AÇILDI !
Samsunspor'da Transfer tahtası resmen açıldı. Kırmızı beyazlı yönetim geçmiş sezonlardan alacak olan toplam 31 futbolcu ile anlaşma sağlanarak bu oyunculara ödeme yapıldı ve protokoller imzalandı.

 


 

 

31 İSME ÖDEME YAPILDI
Kırmızı beyazlılar'da transfer tahtası resmen açıldı. Haftalardır yılan hikayesine dönen ve Samsunspor taraftarlarının merakla beklediği transfer tahtası dün resmen açıldı. Kırmızı beyazlılar'da Başkan Erkut Tutu ve Yöneticiler uzun uğraşlar sonucu eski dönemlerden kalan futbolcu alacaklarına kaynak bularak Samsunspor'da geçmişte forma giyen ve Teknik direktörlük yapan toplam 31 isme ödemeler yapıldı ve protokoller yapıldı.


DOKA İLE ANLAŞMASAĞLANAMADI
Bu gelişmelerin ardından Samsunspor Yönetimi Kulüp Avukatı aracılığı ile yazılı belgeyi Tff'ye gönderdi. Transfer tahtasının açılmasının ardından Kırmızı beyazlı Yönetim ise transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Özellikle Teknik direktör Osman Özköylü'nün transferler için yönetime sunduğu rapor doğrultusunda Samsunspor yönetimi ismi yer alan oyuncularla tek tek görüşmeye başladı. Raporda yer alan Doka ile Ankara'da bir araya gelen Yönetimin bu oyuncu ile maddi anlamda anlaşma sağlanamadığı ve Doka transferinin rafa kaldırıldığı belirtildi.


KENAN YELEK'TEN DOBRA AÇIKLAMALAR
Öte yandan geçtiğimiz günlerde transfer tahtasının açılmasına Kenan Yelek'in engel olduğu yönünde çıkan söylentilerin ardından Samsunspro'un eski futbolcusu ve Antrenörü konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yelek kendisinin bu güne kadar Samsunspro'a hiç bir şekilde zorluk çıkarmadığını belirterek,"Benim hala futbolculuk döneminden alacağım var. Ben Samsunspor Kulübenden 600 bin TL alacağımdan vazgeçmişim. Hangi futbolcu bunu yaptı. Samsunspor Yönetimi dün öğle saatlerinde Avukatım ile alacaklarımla ilgili görüştü. Ben Avukatıma gereken kolaylığı sağlamasını söyledim. Ben şahsım adına Samsunspor hiç bir zaman zorluk çıkarmadım çıkarmamda. Bu söylentiler beni gerçekten çok üzdü. Bu nedenle açıklama yapma gereği duydum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.