TAHMİN ETMİŞ!

TAHMİN ETMİŞ!
Cumhurbaşkanlığı Sarayına karşı olduğunu her ortamda dile getiren arkasına medyayı da alarak iftiralarda bulunan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı iftar sofrasıyla ilgili itirafta bulundu.

MALİYET HESABI 'AT KAFADAN'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve bazı din adamlarına vermiş olduğu iftar yemeği için Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, iftar sofrasının maliyetinin 6,5 milyon lira olarak açıklamış ve kamuoyunu yanıltmıştı.

İFTİRA ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI
 Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki iftarı algı operasyonu malzemesi yaparak iftira atan ve gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra kendini savunmaya çalışan Karakuş Candan, 6,5 milyon diye fotoğraf üzerinden teşhis ettiği iftar masası iftirası ortaya çıkınca 'tahmini' laflar etmeye başladı.

HESAPLAMA TAHMİNİ İMİŞ!
Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Karakuş Candan, "Masa maliyeti açıklandı diye masa üzerinden algı yapılmak isteniyor. Biz 1 milyon demişiz. 240 bin bile değilmiş. 4 bin 600 TL imiş. Masa örtüsünün altındaki masanın nasıl bir masa olmasını düşünürsünüz. Şaşaalı bir ahşap masa düşünürsünüz. Maliyeti ona göre açıklarsınız" diyerek, hesaplamaları gördüğü fotoğraf üzerinden tahmini olarak yaptığını itiraf etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum