TAHA YÖNETİME ATEŞ PÜSKÜRDÜ

TAHA YÖNETİME ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Kırmızı beyazlıların oeta saha oyuncularından Taha Yalçıner Samsunspor ile sözleşmesinin bitmesinin ardından başka takımlarla anlaşacağı yönünde çıkan haberler ve Yönetimden bazı isimlerin..

 

 

"Taha Samsunspor'da oynamak istemiyor" gibi açıklamaların ardından ilk kez sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile bilinmeyenleri açıkladı. 


ÖNCELİĞİN SÜPER LİG OLMAZ İSE SAMSUNSPOR 
Samsunspor'un son üç sezondur formasını terleten ve yeni sezon öncesi sözleşmesi sona eren Taha Yalçıner hakkında çıkan transfer haberleri ve Samsunspor Yönetiminde yer alan bazı isimlerin kendisi hakkıdna yaptığı açıklamaların ardından kişisel sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamada bulundu. Ligin sona ermesinin ardından Yönetimle görüştüğünü ve önceliğinin Sportoto Süper lig oldğunu ancak bu ligden her hangi bir takımla anlaşamaması halinde ise Ptt 1.lig'de sadece Samsunspor'da forma giyeceğini belirtiğini dile getiren Taha Yalçıner'in yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "


MENAJERİM ARADI KİMSE TELEFONU AÇILMADI GERİ DÖNÜŞ OLMADI
Sevgili samsunsporlular. Dün ve bugün Basında çıkan "Taha bizle görüştü kesinlikle Samsunsporda oynamak istemiyor" açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır. Ben liğ bitmeden önceliğimin Süper lig oldugunu eğerki Süper lige gidemezsem ilk görüşeceğim takımın Samsunspor olacagını Yöneticilere ve Başkana ilettim. Bu sürecde Menajerlerim ve ben hiçbir Ptt 1.lig takımıyla görüşmedik. Hatta Menajerlerim Kulüple iritbata geçmek istediler telefon aracılığı ile ama telefonları açılmadı ve geri dönüş de yapılmadı. Ben hala verdiğim sözün arkasındayım. Hedefim Süper lig de oynamak ama bu hedefime ulaşamazsam ilk önceliğim Samsunspordur. Sizlere bu süreçte geçen herşeyi yalansız en doğru şekliyle birinci ağızdan açıklama ihtiyacı duydum. Saygılarımla" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum