TAHA YALANLIYOR GÖZTEPE BIRAKMIYOR

TAHA YALANLIYOR GÖZTEPE BIRAKMIYOR
Kırmızı beyazlılar ile sözleşmesi sona eren ve Ptt 1.lig'de mücadele eden Gzötepe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği başarılı orta saha oyuncusu Taha Yalçıner'in Menajerinin İzmir Temsilcisi ile görüştüğü belirtildi.

 

BAŞKAN SERPİL ONU İSTİYOR 
Samsunspor ile son üç sezonda oynadığı tüm maçlarda performansıyla tüm takımların gözdesi olan Taha Yalçıner geçtiğimiz hafta hakkında çıkan haberleri sosyal medya hesabından yalanlamıştı. Ancak bu gelişmelerin ardından Ulusal medya'da başarılı orta saha oyuncusu Taha Yalçıner'in Göztepeye transfer olacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Sarı kırmızılı Kulübün Başkanı Mehmet Serpil'in Taha mutlak süretle önümüzdeki sezon kadroda görmek istediği iddia edildi. 

MENAJERİ DİRSEK TEMASINA GEÇTİ 
Bu gelişmelerin ardından ise Taha'nın menajerinin İzmir temsilcisi ile görüşmeleyere başladığı ve dirsek teması kurduğu belirtildi. Öte yandan Samsunspor'lu taraftarlar ise soayal medyada bu durum karşısında yaptıkları yorumlarda ise "Sezon başından bu yana Samsunspor ile olan sözleşmesinin bitmesi için safak saya bu oyuncu önümüzdeki sezon bu takımda forma giyerse kulübe hiç bir fayada olmaz" diyerek başarılı orta saha oyuncu hakkında görüşlerini açıkca beyan ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum