TAFLAN YALI MTAL'DEN BÜYÜK BAŞARI

TAFLAN YALI MTAL'DEN BÜYÜK BAŞARI
Samsun’un Atakum İlçesindeki Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

İlçe merkezimize uzak olmasına rağmen Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapmış oldukları projelerle Atakum eğitimine önemli katkıda bulan ve bu defa da yeni bir proje ile adından söz ettirmeyi başardı.

BÖLGE BİRİNCİSİ OLDULAR
Okulun Felsefe Öğretmeni Semra Bilgin danışmanlığında İbrahim İpek ve Ebru Gökmen adlı öğrencilerin birlikte hazırladıkları "Yerli dizilerin örgün eğitime devam eden gençlerin kimlik gelişimi ve model alma davranışına etkisi." adlı proje Tübitak  47. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışmasında önce Samsun birincisi, daha sonrada bölge birincisi olarak Mayıs ayında Ankara'da yapılacak finale katılmaya hak kazandılar

PROJELERİMİZİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Projeyi hazırlayan Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden İbrahim İpek ve Ebru Gökmen, "Bu projenin amacının yerli dizilerin biz gençler üzerindeki olumsuz etkilerini ortaya koymak ve bu olumsuz etkilere yönelik çözüm önerilerini ortaya koyarak ve geliştirmek istiyoruz "diye konuştu. Bizde," Samsun basın mensupları olarak öğretmenimiz Semra Bilgin'i ve öğrencilerimiz İbrahim İpek ve Ebru Gökmen’i kutluyor, Ankara’daki finallerde kendilerine başarılar diliyoruz “dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.