SÜSLÜ'DEN SERT AÇIKLAMA!

SÜSLÜ'DEN SERT AÇIKLAMA!
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Facebook hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı eleştirdi.

 Süslü, köylülere 'kardan dolayı kapanan yolları açmayın' nasihatı veren Yılmaz'a, "Teröre karşı şehir merkezlerini değiştirenlerin belediye başkanından başka bir açıklama beklenmezdi zaten" dedi.

NASİHAT HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın medyada geniş yankı bulan "Kar yağdı yollar kapandı, yolları açmayın bırakın kar bir gün yerde kalsın" şeklindeki söylemine karşı Facebook hesabından bir açıklama yapan Süslü, "Teröre karşı şehir merkezlerini değiştirenlerin belediye başkanından başka bir açıklama beklenmezdi zaten. Ne olur ki kar yağdığında inmeyin canım sizde Atakum sahiline. Ya da AVM'lere de gitmeyiverin. Hamileyseniz doğurmayın. Sağlamsanız hastalanmayın, hastaysanız sıkın dişinizi. Öğrenciyseniz zaten okullar tatil edilmiştir, edilmemişse bile boşver zaten eğitim kalitesi yerlerde gitmesen de olur. Kır dizini otur kuzinenin yanına bak keyfine, kar temizleme işi maliyetli uğraştırmayın belediyeyi ve başkanını, bunaltmayın adamı. Güneş açınca zaten kendiliğinden eriyecek olan bir şey için sıkıntı ettiğinize de değmez, bakın keyfinize" şeklinde mesaj verdi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.