Süslü: Türkiye için yeni bir milat olacak

Süslü: Türkiye için yeni bir milat olacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Devlet Bahçeli'nin yeniden Genel Başkan seçildiği 21 Mart'ta yapılan 11. Olağan Büyük Kurultayın Türkiye için yeni bir milat olduğunu söyledi

Başkan Ömer Süslü, güven tazeleyerek yeniden MHP’nin Genel Başkanı olan Dr. Devlet Bahçeli’yi kutlayarak, “Hayatında hiçbir şaibesi olmayan, Türk milletinin gönlünde taht kuran Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey güven tazelemiştir. Bizlere de, ‘hedef tek başına iktidar’ işaretini vermiştir. Sayın genel başkanımızın şahsında tüm yöneticiler ve kadrolarına başarılar diler, saygılar sunarım. Allah bu millete zeval zarar vermesin, dik baş, tok karın, mutlu yarınlar nasip etsin” dedi.

 

TÜRKİYE ARTIK NEFES ALAMAZ HALE GELDİ

Süslü; Türkiye'nin ekonomide, ticarette, bürokraside, yargıda, eğitimde, iç ve dış güvenlikte ve diğer bütün alanlarda yaşanan ağır sorunlarla bunaldığını belirterek  "Bundan daha da beteri, 'çözüm süreci' adı altında milli iradenin terör örgütleriyle paylaşılması ve ülkemizin çözülme sürecine sokulmuş olmasıdır. Türkiye Cumhuriyeti'ne reva görülen bu zillete itiraz etmek; demokrasiyi, hukuku, insan haklarını üstün tutan herkesin görevidir, görevi olmalıdır. Türkiye'nin artık nefes alamaz hale geldiği bir dönemden geçerken şükür ki; Aziz Türk Milletinin çaresiz olmadığı bir kere daha anlaşılmıştır. Bu manada, 11. Büyük Kurultayımız yeni bir milat olarak kabul edilmelidir. Türk Dünyasının büyük bayramı Nevruz'un ateşiyle ısınan yürekler daha da bilenmiş olarak, Ankara'da Milliyetçi Hareket'in 11. Büyük Kurultayında buluşmuş, tek başına iktidar hedefine kilitlenmiştir " diye konuştu.

 

MHP TERTEMİZ İDEALLERİYLE İKTİDAR OLMAYA HAZIR

7 Haziran'da Türkiye'nin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçim yapılacağını ifade eden Süslü, "Aziz milletimiz, Türkiye'yi yaşanmaz bir hale getiren, siyasi sicilleri lekeli AKP kadroları ile seçim sandığı başında hesaplaşacaktır. Türkiye'nin geleceği için hayati önem taşıyan bu tarihi fırsat ve tarihi randevu için geriye sayım başlamıştır. Türk milletinin geleceğine, bayrağımıza, Samsun’umuza, kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, engellilerimize, yaşlılarımıza, işsizimize ve yoksulumuza sahip çıkmak için, bin yıllık kardeşliğimizin devamını sağlamak için, tek vatan, tek bayrak için, adaletsizliğe, haksızlığa, yolsuzluğa ve hırsızlığa karşı çıkmak için Türkiye bizimle yürüyecektir. MHP, ilkleriyle, hedefleriyle, yetişmiş kadrolarıyla ve tertemiz idealleriyle iktidar olmaya hazırdır” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.