Süslü: Hizmet için sabırsızlanıyoruz

Süslü: Hizmet için sabırsızlanıyoruz
İlçe teşkilatlarının başkanlarıyla bir araya gelen MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “İktidar veya muhalefet olmuşuz fark etmez, doğup büyüdüğümüz helal rızkımızı kazandığımız Samsun'umuza hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz” dedi...

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, ilçe başkanlarıyla 7 Haziran genel seçimleri sonrası İl Başkanlığı’nda toplantı yaptı. Başkan Süslü, fedakarca çalışan teşkilat başkanlarını tebrik ederek Samsun’da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Tüm ilçe başkanlarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’da yapamayacağı, başaramayacağı işler olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki her türlü engeli aşacağız. Birlikten güç doğar felsefesinden hareketle Samsun’un geleceği yolunda, sorunlarının çözümü yolunda elbirliği ile hareket edeceğiz” dedi.

 

HİZMET İÇİN VARIZ

‘Samsun için, millet için, hizmet için varız’ diyen Başkan Süslü konuşması şöyle sürdürdü; “Teşkilatlarımızın hepsiyle birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Teşkilatımızın bana vermiş olduğu destekler bize moral kaynağı oluyor. Seçim sonuçlarından da bahsedecek olursak iktidar veya muhalefet olmuşuz fark etmez, doğup büyüdüğümüz helal rızkımızı kazandığımız Samsun'umuza hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.