SÜRPRİZ ZİYARET

SÜRPRİZ ZİYARET
İşçilerden Başkan Kul’a Sürpriz Ziyaret

Terme Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapmakta olan belediye işçileri Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek işçi ödemelerine gösterdiği hassasiyet nedeni ile teşekkür etti.

Terme Belediyesinin çeşitli birimlerinde görev yapan kadrolu kırk belediyesi işçisi Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek işçi ödemelerine gösterdiği hassasiyet ve özverisi için teşekkür etti. Ziyarette Başkan ve işçiler sohbet etti, çay içti. Belediye çalışmaları hakkında konuştu.

 BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA OLDU

15 yıldır ödenmeyen alacaklarını Belediye Başkanı Şenol Kul’un ödediğini ifade eden Belediye işçilerinden Murat Gödek “Sayın Belediye Başkanımız göstermiş olduğu tutumla gerçekten işçinin ve emekçinin yanında olduğunu bizlere göstermiştir. Göreve gelir gelmez öncelikle mahkemelik durumda olduğumuz ve 15 yıldır alamadığımız alacaklarımızı ödedi. Belediye'de yıllardır karşılaştığımız ikramiyeleri zamanında alma sorunumuzu sona erdirdi. Ben burada tüm işçi arkadaşlarımız adına Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da Başkanımızın projelerinin hayata geçirilmesi için işçiler olarak elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. İnşallah bizde başkanımızla beraber hizmete devam edeceğiz.” Dedi.

MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARI AŞTIK

Çalışanın hakkının her zaman kuruşuna kadar verildiğini ifade eden Başkan Şenol Kul, yaptığı açıklamada Terme’yi marka şehir yapmak için tüm belediye personeli ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“Belediyecilik kişinin doğumla ölüm arasında her zaman, her an bir şekilde ilişkili olduğu bir sosyal hizmetler zinciridir. Göreve ilk geldiğimizde işçi personelimize büyük bir borç vardı. Karşılıklı anlaşarak hem siz alacaklarınızı aldınız hem de biz borcumuzu ödemiş olduk. Bugün belediye çalışanlarımızın geçmiş yıllarda yaşamış olduğu maddi ve manevi sıkıntıları aştık. Terme’mizi marka bir şehir haline getirmek ve daha güzel hizmetleri sunabilmek adına bizler, bir takım oyunu oynar gibi hep birlikte el birliği ile güç birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Terme Belediyesi adına yaptığınız çalışmalardaki özverili gayretlerinizden ve ziyaretlerinizden  dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.”

İŞÇİLERDEN TEŞEKKÜR HEDİYESİ

Ziyaret sonunda günün anısına Belediye işçileri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a üzerinde “İşçi Dostu Belediye Başkanımız, geçmiş alacaklarımızın ve hak edişlerimizin zamanında ödenmesinde göstermiş olduğunuz hassasiyetinize teşekkür eder, başarılarınızın daim olmasını dileriz.” Yazılı Atatürk Heykeli hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.