SÜPERSİN SAMSUNSPOR 

TFF 1.Lig'de Samsunspor sahadında şampiyonluk yolundaki en güçlü rakiplerinden Altay ile karşı karşıya geldi.. Samsunsporun yeni transferleri Dje, Gökhan, Yasin ve Mathias bu maçta ilk kez forma giydiler.

Samsunspor-Altay maçının 35. Dakikasında Gökhan Karadenizin sağ çaprazda yerden yaptığı ortaya Burak Çalıkın dokunuşunda top direkten döndü. Yılport Samsunspor-Altay maçının ilk yarısında yaşanan en büyük tehlikede Burak Çalıkın direkten dönen topunda ceza sahası dışında topla buluşan Yasin Öztekin vuruşu savunmadan kornere çıktı.

Maçın ilk yarısında her iki takımda kontrolü elinden bırakmadı ve temkinli oyun tarzıyla fazla pozisyon izleyemedik.. Bu neticede maçın ilk devresi 0-0 berabere tamamlandı..

Maçın ikinci yarısında iyi başlayan taraf Samsunspor oldu.. Özellikle Yasin Öztekin ve Nadirle rakip kalede etkili olmak isteyen Şimşekler aradığı golü Nadir Çifci ile buldu. Samsunspor serbest vuruşta İlyasın adrese teslim ortasında Nadir Çifcinin 86. Dakikada attığı süper kafa goşüyle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.
 
Kırmızı şimşekler bu galibiyetle puanını 36 ya çıkardı ve haftayı lider Giresunsporun 2 puan gerisinde tamamladı. Şampiyonluk yolunda rakiplerinden biri olan Altayı sahasında 1-0 mağlup eden Samsunspor bir engeli daha 3 puanla atlattı.

Artık Samsunspor rayına oturdu bu takımı hiç kimse tutamaz. Bu maçta da gördüğümüz gibi hakem hatalarına rağmen sahadan üç puanla ayrılan taraf olduk.. Şampiyonluk yakın bayrakları asın.. 

HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR