Süper lig yolunda ilk adım

Süper lig yolunda ilk adım
Kırmızı Beyazlılar Play-Off'un ilk müsabakasında bugün konuk edeceği Albimo Alanyaspor karşılaşması saat 19.00'da oynanacak.

Zorlu karşılaşmayı Hakem Barış Şimşek yönetecek ve yardımcıları ise Serdar Diyadin, Mehmet Metin olacak.  Kırmızı Beyazlıların ev sahipliği yapacağı müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

PLAY-OFF'UN İLK RAUND'U
Samsunspor kendi evinde konuk ettiği Denizlispor karşılaşmasında 2-1'lik galibiyet ile adını Play-Off'a yazdırmayı başardı. Kırmızı Beyazlılar konuk edeceği Albimo Alanyaspor ile 5'inci randevusuna çıkacak. Samsunspor bugün kendi evinde ağırlayacağı Albimo Alanyaspor karşılaşmasında taraftar desteğini de arkasına alarak Süper Lig'e yükselmek için mutlak galibiyet hedefi ile sahaya çıkacak. Samsunspor bugün konuk edeceği Albimo Alanyaspor karşılaşmasında sahadan avantajlı ayrılmak için savunmaya önem verecek.

SEYİRCİSİZ 1-0 GALİP GELDİK
Samsunspor PTT 1.Lig'in 19'uncu haftasında konuk ettiği Albimo Alanyaspor karşılaşmasında seyirci cezası almıştı. Samsunspor konuk ettiği Denizlispor karşılaşmasının ardından izin kullanmadan 4 gün boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen antrenmanlarda futbolculara moral ve motivasyon aşılandı. Samsunspor Süper Lig yolunda kendi evinde ilk karşılaşmasında sahadan sevinerek ayrılan taraf olmak istiyor. Kırmızı Beyazlıların defans oyuncusu Ahmet Burak Solakel'in bu karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.