SUNUMDA BULUNDU

SUNUMDA BULUNDU
KÖKTAŞ, SUNUMDA BULUNDU

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Sanat Merkezi’nde düzenlenen 65. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda 1 Kasım seçim sonuçlarından bugüne kadar milletvekilleri olarak mecliste gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. 


"Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü insanlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için mücadele eden ve bu uğurda haince saldırılarda şehit düşen, tüm güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine başsağlığı ve sabır dilerken, ülkemizin başı sağolsun" sözleriyle konuşmasına başlayan Köktaş, "Milletimiz 1 Kasım seçimliyle, ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur. 1 Kasım seçimlerinde aziz milletimizin genel de yüzde 49.5, yerelde yüzde 63.7 verdiği oy oranıyla AK Parti, sandıktan bir kez daha zaferle çıkmıştır. Türkiye’yi 13 yıldır tek başına yöneten AK Parti, önümüzdeki 4 yıl için milletimizden yeniden yetki almıştır. Bir kez daha göstermiş olduğu büyük destek için aziz milletimize, gayretli çalışmalarından ötürü teşkilatlarımızın her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçim sonuçlarının Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmasına müteakipİl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarımızı aldık. Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimiz ile birlikte İlçelerimize teşekkür ziyaretlerimizi tamamladık. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kayıt işlemlerimizi gerçekleştirdik. 17 Kasım 2015 tarihinde Meclis’te yemin ederek göreve başladık. Meclis Başkanlığı’na İstanbul Milletvekilimiz İsmail Kahraman’ı meclis başkanımız olarak seçtik" şeklinde ifadelerde bulundu.

Kurulan 64'üncü hükümet ile alakalı konuşma gerçekleştiren Köktaş, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu tarafından Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunulan bakanlar kurulumuzun onaylanması ile birlikte 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimiz kuruldu. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç beyin de içinde bulunduğu Bakanlar Kurulu listesi açıklanmıştır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu tarafından okunan hükümet programımız 3 tam gün geçtikten sonra mecliste yapılan müzakereler sonucunda güven oyu alarak kabul edildi. 64'üncü Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimiz hayırlı olsun. “Hayırlı Olsun” ziyaretlerinde bulunan Teşkilatlarımızı, belediye başkanlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımız, kamu, kurum ve kuruluşlarımızdan gelen misafirlerimizi mecliste ağırladık. Bakanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yeni seçilenMeclis Başkanımız İsmail Kahraman’ı ziyaret ettik. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç beye, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık beye ve Maliye Bakanımız Naci Ağbal beye “Hayırlı Olsun” ziyaretlerinde bulunduk. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlediğimiz basın toplantımızda geride bıraktığımız 2015 yılının değerlendirmesi, 2016 yılında ilimizde yapılması planlanan yatırımlar, hizmetler ve ülke gündemiyle alakalı açıklamamızı yaptık. İlçelerimizin öne çıkan kültürel ve turistik değerlerini de anlattığımız toplantımızda parlamento muhabirlerineBaframızınNokulu ve Çarşambamızın Kıvratması’nı ikram ettik. İl ve İlçe başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen teşkilat programlarımıza katılım sağladık, esnaf ve halk ziyaretlerimizde hemşehrilerimizlebiraraya gelerek, talep ve sorunlarını dinledik. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Grup Toplantılarımıza, ilimizden gelerek katılan sağlayan misafirlerimizi ağırladık. 8-9-10 Ocak 2016 tarihinde Afyonkarahisar’da, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Başkanlığı’nda yapılan24. İstişare ve Değerlendirme toplantımıza katıldık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum