SUDAN UCUZ YEMEK

SUDAN UCUZ YEMEK
Altı liraya yedi çeşit yemek

OMÜ Rektörü Hüseyin Akan geçtiğimiz hafta öğretim üyelerine OMÜ’ye bağlı Yaşam Merkezi’nde İftar yemeği verdi. Yedi çeşit yemeğin yendiği iftar için Rektör Akan’ın kişi başı altı lira gibi komik bir rakam ödediği iddia edildi. Yedi çeşit Yemeğin altı lira olduğunu duyan vatandaşlar, sudan ucuz yemek yorumlarında bulundular.

                                                        ÖDEMESE DAHA İYİYDİ

Öğretim üyelerine iftar yemeği veren ancak yeterli katılımın olmaması üzerine öğrencileri de davet edip masaları doldurmaya çalışan Rektör Akan’ın verdiği yemeği OMÜ ye bağlı Yaşam Merkezi’nde verip yedi çeşit yemeği altı lira gibi komik bir rakama ikram eden Akan, kendi kartından ödediği bu rakamı göstermelik olarak ödediği, yemek maliyetinin altı liranın çok üzerinde olduğu, keşke hiç para ödemeyip Rektörlük adına verse daha samimi bir davranış olacağı değerlendirildi.

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ KATILMADI

Rektör Akan’ın verdiği yemeğe idari personel ve öğretim üyeleri davet edilmiş olmasına rağmen öğretim üyelerinin katılmadığı ve masaların boş kaldığı, bunun üzerine ise öğrencilerin davet edilip masaları doldurmaya çalışıldığı iddia edilirken buna rağmen masaların büyük bir kısmının boş kaldığı konuşulanlar arasında.

                                          REKTÖR BASIN DUYMASIN DEMİŞ

Rektör Akan verdiği iftar daveti ile ilgili personeli sıkı sıkıya tembihlediği ve basının daveti duymaması yönünde talimat verdiği öğrenilirken Rektör’ün iftar davetini saklamasının asıl nedeninin Yaşam Merkezi’nden çok ucuz fiyata verdiği için olabileceği konuşulmakta. Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum