Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ O.M.Ü de Neler olmuştu (11)

Ülkemizin bir çok yüksek öğretim okullarında da görüldüğü gibi, Şehrimiz Samsun’ da da çarpık olayların görüldüğüdür.

Bir kaç  sene evvel , CHP nin eskimiş tüfeklerinin tertip ettiği. ÖMÜ deki FİYASKO ile görüntülenen ALTAN ÖYMEN şovu görülmesine rağmen, bunun geride bıraktığı kalıntıların,                  

Kızıldere olayları ile Ülke ANARŞİ tarihine geçen, Mahir Çayan’ı anma ihtiyacı duyan bu gençleri kim yönlendiriyor.

 

Şehrimizde Atakum bölgesinde Kilise evleri açarak, MİSYONERLİK faaliyetlerini yıllardır sürdüren, arka planındaki MASON güçlerin, beyin yıkatarak gençlerimizden azınlık bir kısmı da olsa, böyle bir hezeyana çekmiş olma  yanlışlığıdır.

 

Hala ÖMÜ bünyesinde ATEİZM diyen öğretim üyelerinin bulunması, bunların öğrenciler üzerindeki etkileri bu kurumda düzenlenen değişik anma ve toplantılarda görülmüştür.

 

Ne var ki, bu aykırı işleri fikren çürütecek faaliyetlerin de aynı mekânda mesuliyet sahiplerince yürütülmesi toplum sıhhati açısından kaçınılmazdır.

 

Bedeni hastalıklar için, Trilyonları harcayan bir Devlet’in gençlerin akıl sağlığını bozan bu tür akımları da gözden geçirerek, Sağlıklı akıl modelini oluşturmasının lüzumluluğudur.

 

Bu işlere bulaşan öğrencilerin, öğrencilikten öte, macera türü,  bu tür işlere bulaşmaları, insani bir bunalımın ve yönlendirilmenin  olduğu nesiller boyu görülmüştür.  

Kızıldere olaylarının aktörlerinden biri olan ERTUGRUL KÜRKÇÜ’ nün, bu gün nerede ve ne halde olduğu gözden geçirildiğinde, söylem ve eylemlerin ne derece tutarsız ve inandırıcı olmadığını ortaya koymaktadır. vatan hainliklerinin de tescillendiğidir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR