Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ MASONLUK + MİSYONERLİK

*(Dünyayı kimler yönetiyor. Gizli Dünya Devleti ) kitabından

 

Lions ,Rotaryen ve Diners’ lerin her ne kadar “Bizim Masonlukla ilgimiz yok” demelerine rağmen, Litarütürde bunların MASONLUK ve SİYONİZİM’le ilgileri dünyaca bilinmektedir. 

Yukarıda 13.Temmuz 2010 tarihli yerel gazetemizin “LİONS KÜLÜPLERİN VALİ AKSOY’U ZİYARETİ” başlığındaki haberini ve Bölge Başkanı Serap Güngör’ün, Türk Lions Vakfı, Türk Böbrek vakfı, Türk Kalp vakfı, Altı nokta körler vakfı, Lions Göz Bankası Vakfı, Bagımlılığı Engelleme ve Eğitim Vakfı, Tülbek Türk Lions Beceri Kazandırma Vakfı, 21 YY. Eğitim ve Kültür Vakfı” adlarında birçok kuruluşla faaliyet içinde olduklarına belirtmesi bu yapılanma ile kapsadıkları ilişkileri göstermesi bakımından ilginçtir.

 

Samsun Atakum ilçesinin 19 Mayıs Üniversitesini içine alan yapılanmasında ki MİSYONERLİK yuvası KİLİSE ile ev kiliselerinin faaliyetleri bilhassa ÖĞRENCİLER üzerindeki oyunu açıkça göstermektedir.

 

Gazetemizin 13 Mayıs 2016 günkü nüshasında “DEKAN ROTARYAN’MI “ manşeti altında verilen haberde, Samsun On dokuz Mayıs Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. DERYA OKTAY ‘ın MASONİK bağlantıları olduğu iddia edilen ROTARY Kulübü ziyareti ve bu konudaki resimlendirilmeleri dıştan idare edilen LİONS ve ROTARY lerin hedeflerinin nerelere kadar uzadığını göstermektedir.

 

Şehrimizdeki hükümet karşıtı gösteri ve yürüyüşlerdeki görüntülerin,  bu merkezlerin yönlendirmesi ile olduğu kanaatinin ağırlık kazandığıdır. Hıristiyan yapamasalar bile, İslamiyet ten soğutulan insanların, amaçlarına hizmet eden, Milliyetini ve manevi değerlerini ret eden, Anlglo Sakson özentisindeki tiplerin ortaya çıkışıdır.

 

Bunların yurt dışı SEYAHATLERİ takip edildiğinde, hangi mahfillerle ilişkide oldukları açıkça görülecek, yakın geçmişimizdeki AKADEMİSYEN, ELİT’ler kara mizahının izahı ortaya çıkacaktır.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR