ŞU SAMSUN'UN BEYLERİ

Kadro tahmin ettiğim gibi açıklandı, Ertuğrul hoca, Balıkesir maçını kazanan ilk 11'ini bozmadan Boluspor karşısına sürdü. Bu hafta çıkan ilk 11 covid-19 hastalığına ve sakatlığa takılmadı, bizim açımızdan sevindirici bir durum oldu.

Ama esas sevinci oynadığı futbol ve alacağı galibiyetle Samsunspor taraftarını sevindirmesi ile yaşayacaktık. Ayrıca maraton tribününde ahirete yolladığımız  değerli Asbaşkanımız Mustafa Kemal Erkanat, Samsunspor'un efsane futbocuları Kemal Dikmen ve Adem Kurukaya'nın dev gibi fotoğraflarını görmek bizleri çok duygulandırdı.

MEKANLARI CENNET OLSUNNUR İÇİNDE YATSINLAR...

Bu güzel düşünceyi hayata geçiren Yılport Samsunspor yönetimine çok ama çok teşekkür ederiz. Maça gelirsek; ilk 10 dakikadan sonra rakip takım kapandı, bulduğumuz ilk net gol pozisyonunda Vukan Saviçeviç başarılı olamadı. Boluspor karşısında etkili  olmaya  başladık. Boluspor defansı ile çok kötü olmasına rağmen forvet hattındaki beceriksizliğimiz 28 dakika kadar devam etti.

Zorla da olsa Gökhan Alsan ile  gölü bulduk. Golden sonra kendi sahamızda şu kötü Bolu takımına bile  net pozisyonlar vermeye başladık ve ilk yarı 1-0 üstünlüğümüzle soyunma odasına gittik.

İkinci yarının formda futbolcusu Nadir Çiftçi sakatlanarak oyundan çıktı, yerine Gyasi girdi. Ama ne Gyasi be... Sahada ayakta zor duruyor. Dakikalar ilerledikçe Boluspor takımı risk almaya başladı. Ertuğrul hoca golü atan Gökhan Alsan yerine daha defansif oyuncu olan Rahman Buğra'yı oyuna soktu. Maç Yağmur altında devam edierken, dakika 72 atak yapıyoruz, rakibi az adamla yakaladık ve topu pas yapa yapa bizim kaleciye kadar götürdük ayıp be. Berbat futbolumuz devam ediyor...

Dakikalar 83 olduğunda kontra  ataktan bulduğumuz net gol pozisyonlarını hoyratça harcamaya devam ediyoruz. Başka gol bulamadık diye üzülürken Boluspor'un son dakikalarda kaçırdığı gole derin bir oh çekiyoruz ve maç 1-0 bitiyor.

Yılport Samsunspor çabuk top oynayamıyor. Sistem yok, geri pas çok. Hırs yok, kilo çok Sevgili futbolseverler bu aralar iyi ki  TFF 1.Lig'in en zayıf takımları ile oynuyoruz... Hedef devre arasına kadar az puan kaybı.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR