STK'LARDAN İKİZ'E ZİYARET

STK'LARDAN İKİZ'E ZİYARET
25 Mayıs Atatürk’ün Havza’ya gelişi ve anma programına katılmak üzere Havza’ya gelen Havzalı sivil toplum kuruluşu temsilcileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler

Havza Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF) Onursal Başkanı, Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Kurucu Başkanı ve Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Fikret Bıyık, İSDEF Başkanı Bahri Gökmen, HADEF Başkanı Enver Şahin ile İstanbul, Kocaeli, Ankara ve Tekirdağ’da faaliyet gösteren Havzalı Hemşeri Derneklerinin Başkan ve temsilcileri katıldılar.

"ÇALIŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Ziyarette konuşan İSDEF Onursal Başkanı Fikret Bıyık gurbette yaşayan Havzalılar olarak içlerinde her zaman bir Havza özlemi ve sevdası olduğuna değinerek; “25 Mayıs kutlamaları kapsamında geldiğimiz sılamızda Sayın Başkanımız Murat İkiz’e bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum.  Dışarıda ki Havzalılar olarak ilçemiz için çalışmaktayız ve bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

"DERNEKÇİLİK ZOR İŞTİR"
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Gönlümüzden geçen birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Bugün görüyorum ki bu birlik ve beraberlik sağlanmış. Biz birlikte olduğumuz sürece bizim için yollar hep açık olacaktır. Dernekçilik zor iştir. Özellikle gurbette, sizlere ilçemiz adına göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.