STK MI SİYASİ KURULUŞ MU

STK MI SİYASİ KURULUŞ MU

                                                  

 

     Kısa adı SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu yöneticilerinin sürekli protokollerde boy göstermeleri, yemek ziyafetlerine katılmaları, kurumları ziyaret edip sosyal medyadan paylaşmaları akıllara bunlar sivil toplum kuruluşları mı yoksa siyasi kuruluş mu sorusunu getirmekte.

 

                                                                    SİZ KİMSİNİZ

 

     Kısa adı Sadef olan Samsun Dernekler Federasyonu yöneticilerinin asıl yapmaları gereken bulundukları illerdeki Samsunluları bir araya getirip sorunlarıyla ilgilenmek, okumakta olan yoksul öğrencilere burs vermek, yoksul ailelere destek vermek olmasına rağmen yemeklerden yemeklere koşup zevki sefa yapmaktan başka hiç bir şey yapmamış olmaları kamuoyu tarafından eleştiriyle karşılanırken dernek yöneticilerine siz kimsiniz ki buralarda boy gösteriyorsunuz sorularını getirmekte.

 

                                               HEPSİ GENEL BAŞKAN GENEL SEKRETER

 

    Samsun dernekler federasyonunun yöneticileri kendilerini tanıtırken sürekli olarak falanca bölge Genel Sekreteri, Falanca Bölge Başkanı Genel Başkan gibi unvanları kullanmaları da dikkatten kaçmamakta. Gerek ticari hayatlarında gerekse sosyal hayatlarında bulundukları konumlara bakıldığında eylemleri ile söylemlerinin farklı olduğu gözden kaçmayan bu tür insanların Samsun hemşehri derneklerinde görev almış olmaları üzücü bir durum olarak tanımlanmakta.

 

                                  KİM YEDİRİP İÇİRİRSE ONU YAYINLIYORLAR

  Sadef yöneticilerinin facebook sayfalarından yayınladıkları bilgilere ve resimlere bakıldığında sadece yaptıkları ziyaretleri ve yiyip içtikleri mekan  sahiplerini yayınlamanın dışında en ufak bir faaliyet yapmadıkları açıkça ortada. Faaliyet alanları ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bu tür işlerle meşgul olan Sadef yöneticilerini gazete olarak şiddetle kınıyor, bu yöneticilere ya adli görevlerini yapmaya veya bu derneklerden derhal istifa etmeye davet ediyoruz.

 

                                                       GÖZLERİMİZ ÜZERLERİNDE

 

        Samsun dışında kurulu bulunan tüm hemşehri Derneklerini izlemeye almış durumda olan gazetemiz bu derneklerin yapmakla yükümlü oldukları faaliyet alanlarının dışındaki tüm faaliyetleri buradan kamuoyu ile paylaşılacağını ve gözlerimizin onların üzerinde olduğunu kamuoyunun ve tüm hemşehri derneklerinin dikkatine sunarız. Kimse bu şehrin adını kullanarak egosunu tatmin etme veya kendi reklamını yapma hakkına sahip değildir.Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum