StartupSole Ayrıcalığı

StartupSole Ayrıcalığı
StartupSole web adresi deneyimli kişilerin gönüllü olarak katıldığı bir sitedir.

StartupSole web adresi deneyimli kişilerin gönüllü olarak katıldığı bir sitedir. Amerika’da veya Türkiye’de şirket kurmanın nasıl bir etkisi olduğunu, ne kadar maliyet kazandırdığını ve hangi aşamalarla bu kurulumun gerçekleştiğini ince detayına kadar sizlere paylaşmaktadırlar. StartupSole sitesi sayesinde kişilerin online şirket kurma hayali gerçekleşecektir. Site içerisinde vergilendirmenin, kimlerle çalışılması gerektiğinin ve kimlerle görüşüldüğünü detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Türkiye’de veya Amerika’da online şirket sahibi olmak isteyen kişiler bu site aracılığıyla daha iyi bilgiler ile donanımlı olarak şirket kurma projesine girmektedir. StartupSole sitesi kişilerin sosyal medya platformlarında gördükleri sahte bilgiler ile bu projelere girmemesi gerektiğini bildirmektedir. Çünkü birçok bilginin yanlış ve asılsız olduğu kanıtlanmıştır. Eğer sosyal medya aracılığıyla Amerikada şirket kurmak gibi bir adımınız olmuşsa ilerleyen zamanlarda maddi manevi sorunlar yaşamanız olasıdır.

Gönüllü Destek

StartupSole ekibi para kazanma amacıyla bu sitede yer almamaktadır. Aksine para kazandırma amacı ile şirket sahibi olmak isteyen kişilere gönüllü olarak yardımcı olmaktadır. Ekipte bulunan birçok kişi yaşadığı deneyimleri yeni şirket sahibi olacak kişilere aktararak nerede, nasıl bir yol izlemelerini sağlamaktadır.

StartupSole sitesi ve ekibi sizlerin site içerisinde kolay bir şekilde arama yapmaları için arayüzlerini sade ve şık olarak tasarlamıştır. Aynı zamanda ana sayfada neredeyse bütün bilgileri kısaca görmenizde ayrı bir kolaylıktır. Sitede bulunan sorular sizin istediğiniz tarzda değilse gönüllü destek ekibine [email protected] mail adresi ile yardım isteyebilirsiniz.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.