STAJ İÇİN MMO SAMSUN ŞUBE ÇALIŞIYOR

STAJ İÇİN MMO SAMSUN ŞUBE ÇALIŞIYOR
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde öğrenim görmekte olan öğrenci üyelerine yönelik ...

Samsun Organize Sanayi Bölgesinde Bulunan Sampa Otomotiv A.Ş. ve Samsun ili Ayvacık İlçesinde bulunan Hasan Uğurlu Hidro Elektrik Santraline teknik gezi düzenledi.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin düzenlediği teknik geziye 41 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZBEY, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Fevzi ŞAHİN, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Teknik Görevlisi Faik YILMAZ ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Basın-Yayın Sorumlusu Onur DÜZOVALI katılmıştır.

Öğrenci Üyeleri karşılayan Sampa Otomotiv A.Ş. İş Güvenliği Uzmanı Esra ÜSTÜNDAĞ, Kalıphane Şef Yardımcısı Ekrem ARDAL, Talaşlı İmalat Şef Yardımcısı Erdem ÖZDEMİR, Körük Üretim Vardiya Amiri Aydın KİBAR, Kauçuk ve Plastik Şef Yardımcısı Semih KÖK Öğrenci Üyelerimize kalıphane, talaşlı imalat, montaj aşamaları, körük üretimi ve kauçuk üretimi hakkında detaylı bilgi verdikten sonra Hasan Uğurlu Hidro Elektrik Santraline geçilerek Makine Mühendisi Hurşit SENGİR ve Makine Mühendisi Yasin Emre ERENER tarafından baraj hakkında genel bilgiler verdikten sonra, barajın gücü, yıllık enerji üretimi ve üretilen enerjinin dağıtımı hakkında öğrenci üyelerimize detaylı teknik bilgi aktarmışlardır.

 

Teknik Gezi ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube’nin öğrenci üyelerine yönelik kongre, kurultay, çalıştaylar ve deneyimler toplantıları yanı sıra düzenlenen teknik geziler ile öğrenci üyelerin teknik donanımlarının arttırılmasına yönelik çalışmalar yürüttüğünü ve öğrenci üye komisyonundan gelen talepler doğrultusunda seminerlerin ve eğitimlerin düzenlendiğini” söyleyerek “2014 - 2015 Eğitim Öğretim Döneminde 100’ün üzerinde Öğrenci Üyesi için staj yeri oluşturarak öğrencilerin teorik bilgilerinin pratik bilgilerle pekiştirilmesine yardımcı olduklarını” açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.