SPORTİF DİREKTÖR ZEREN DENİZLİSPOR MAÇI BİZİM İÇİN COK ÖNEMLİ

SPORTİF DİREKTÖR ZEREN DENİZLİSPOR MAÇI BİZİM İÇİN COK ÖNEMLİ
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, ”Son haftalarda alınan kÖtÜ sonuçlara Denizlispor maçı ile son vereceğiz ”dedi.

 

BU MAÇ BİZİM İÇİN ARTIK GERİDE KALDI
Boluspor karşısında istenilen oyunu sergileyemediklerini dile getiren kırmızı-beyazlı-siyahlı ekibin Sportif Direktörü Coşkun Zeren, ”Rakibimizin karşısında her iki yarıda ütün bir oyun sergileyemedik. Maçın son dakikalarında kazanmış olduğumuz penaltı golü ile mağlup olduk. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Boluspor maçı sonrası futbolcularımıza bir gün izin verdik hafta sonu evimizde oynayacağız Denizlispor maçının hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacağız ”diye konuştu.

MAÇ KAYBETMEYE TAHAMÜLÜMÜZ YOK
Denizlispor maçı ile galibiyeti ligdeki kotu gidişlerine son vereceklerini vurgulayan Zeren, ”Her maçımız bizim için önemli oluğu kadar bu maçada önem veriyoruz. Bundan sonrada maç kaybetmeye tahamülümüz yok artık. He maçta oluğu gibi bu maçta da taraftarlarımızı yanımızda görmek işitiyoruz. Bizde üzerimize düsen görevimizi biliyoruz. Bu maçı saratlar ne  olursa olsun mutlaka kazanacağız ve diğer maçlarımıza da galibiyet gözü ile bakacağız ”dedi. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.