SPORCULARDAN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

SPORCULARDAN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET
Küçük kız takımı kort teniste il üçüncülüğü elde eden Atatürk ortaokulu sporcuları başarılarını ve mutluluklarını 19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu ile paylaştılar.

"SPORA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden sporculara, öğretmenleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu’da eşlik etti. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “ Öncelikle ziyaretiniz için hepinize teşekkür ederim. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Spora destek olmaya her zaman devam edeceğiz ”dedi.

"BAŞKANIMIZ BİZİ YANLIZ BIRAKMADI"
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu “ Başkanımız her zaman olduğu gibi bizi yine yalnız bırakmamıştır. İlçemizde sporun hangi dalı olursa olsun hep yanımızda olmuştur. Desteğini bizden esirgemediği için kendisine çok teşekkür ederim”dedi. Mustafa Serkan Eroğlu “İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’ta desteği ile her zaman yanımızda olmuştur. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ederim.” dedi.Eroğlu sözlerine şöyle devam etti.” Futbolda küçük ve yıldız takımı il birinciliği maçları 22 Şubatta başlayacak. Sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.