SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYOR!

SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYOR!
Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar,"Onlarca spor branşı ve birçok sosyal aktivite ile yaz tatili dönemini bu yılda ücretsiz bir şekilde dolu dolu geçirecek “dedi.
'GEÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ'
Vezirköprü Kaymakamlığı ile birlikte hareket eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün bünyesinde her yıl düzenli olarak sürdürdüğü “ Yaz Spor Okulu” faaliyetlerini farklı branşlarda devam ettireceklerini  vurgulayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar," 10 – 14 Haziran 2019 tarihler arasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kurs kayıt odalarında çocuklarınızı Yaz Spor Okuluna kayıt ettirebilecekler.   Bu kapsamda; çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak, yetenekli sporcuları tespit etmek amacıyla ve gençlerimizi spor branşlarına yönlendirmeye hedefliyoruz “dedi.  
img-0007.jpg
'HER DALDA DENEYİMLİ ANTRENÖRLERE SAHİBİZ'
Sporun her hanesine girdiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, “Okçuluk, Güreş, Boks, Voleybol,Taekwando, Futbol, Basketbol, Badminton, Bocce, Atletizm, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Cimnastik, Satranç, Resim, Bilek Güreşi, Judo, İzcilik, Hentbol, Step Aerobik ve dahası Sosyal ve Kültürel Aktiviteler ile her yaş grubumuza branş antrenörlerimiz eşliğinde hitap etmeye devam ediyoruz. Ve bu kursları tamamen ücretsizdir. Kurum antrenörleri, Yaz Spor Okulu Kapsamında “Sporun girmediği hane kalmasın” sloganıyla ilçemiz okullarını gezerek öğrencilerle buluşmaya ve bilgi aktarmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen buluşmalarda öğrencilere projeyi tanıtarak ilçe genelindeki tüm gençlere ulaşacağız" diye konuştu. 
img-0009.jpg
‘BU YILDA DA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’
Ülke genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığının tesisleşme oranının artmasıyla, sporcu yetiştirme ve sporcu başarısı anlamında önemli yol kat edildiği hatırlatan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar.“ İlçemizde de madalya almadığımız branş yok. Çoğu branşta da ilçe olmamıza rağmen illerle yarıştık Türkiye Şampiyonalarına katıldık. Öğrencilerimizin serbest zamanlarını değerlendirmeleri, millî ve manevi yönlerini olumlu yönde etkilemek ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sporu sevdirmek amacıyla Yaz Spor Okulları etkinliğini sürdürmeye devam ediyoruz. Sporun girmediği hane kalmasın düşüncesiyle bu yıl da çıktığımız yolculukta “Yaz Spor Okulu” projesi kapsamında gençlerimizi, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak, yetenekli sporcuları tespit etmek ve gençlerimizi spor branşlarına yönlendirmek üzere yola çıktık “diye ifade etti.
img-0011.jpg
‘GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE AÇILIŞ YAPACAĞIZ’
Tüm çocukların yaz tatilerini dolu dolu geçirmesini dileyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar,“ Dört duvar arasına sıkışıp kalmasın, sokaklarda olmasın, kötü alışkanlıklara bulaşmasın,  fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlasınlar çabasındayız. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak her yaş grubundan gençlerimize, Yaz Spor Okulu kapsamında yaz tatili boyunca en güzel şekilde hizmet vermek üzere bizler hazırız, haydi gençler hepinizi bekliyoruz. Kayıt olacak çocuklarımız 10 – 14 Haziran 2019  tarihler arasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kurs kayıt odalarından alınırken, kurs başlangıcı ise 17 Haziran Pazartesi günü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sahasında Saat: 17.30’da çeşitli Spor branşlarının gösterilerinin yer alacağı açılış programı ve branşlara evrak teslimi ile 19 Haziran 2019 tarihinde Yaz Spor Okulları başlayacak. Spora desteklerinden dolayı başta ilçe Kaymamı Sayın Kudret Kurnaz'a, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis'e  İlçe Milli Egitim Müdürümüz Sayın Ahmet Demircan'a, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kaya’ya Kamu kurum ve kuruluşlarına okul idarecilerine, öğretmenlerimize ve velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.