Spor dostluk ve kardeşliktir’

Spor dostluk ve kardeşliktir’
1953 Termeliler taraftarlar gurubu başkanı Fatih Kambur, beraberindekiler ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kul “sporun aslı kardeşlik, barış ve dostluktur” dedi.

BAŞKAN KUL’A ZİYARET

Süper Amatör Futbol Ligini ikinci sırada bitiren Termespor futbol takımı, 22 Nisan 2017  Cumartesi günü saat 15:00’de Samsun 19 Mayıs stadyumunda Ladik Belediyespor ile play-off maçında  karşılaşacak. 1953 Termeliler Taraftarlar gurubu Fatih Kambur Termesporun,  Ladik Belediyespor ile oynayacağı play-off maçı öncesi, Termespor Başkan Vekili Yavuz Kambur,  1953 Termeliler Onursal başkanı Hüdaver Büyükarslan, 1953 Termeliler amigosu Aydın Perçin, 1953 Termeliler tribün 2. başkanı Kenan Karpuzoğlu ve bir gurup taraftar ile birlikte belediye başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

BAL’A ÇIKACAĞIZ

Ziyarette taraftarlar gurubu tarafından “Sende Varmısın “ kampanyası için özel olarak hazırlatılan taraftar atkısı ve adının yazılı olduğu eşofmanı  Başkan Kul’a hediye eden Kambur, “Tribüne gelen her taraftarımıza polar hediye ederek Termespor çatısı altında güçlü bir taraftar topluluğu sağlamak istiyoruz. Destek olmak için ve 1953 logolu poları tribünde giymek için yoğun talep var. Şu ana kadar 300 adet dağıttık. 300’de dikim aşamasında. İnşallah Ladik Belediyespor'u yenerek Bal ligine çıkarız” dedi.

TARAFTAR EN BÜYÜK GÜÇ

22 Nisan cumartesi günü oynanacak Play-Off maçına tüm Terme’lileri davet eden Belediye Başkanı Şenol Kul; “Taraftarlarımız takımımızın en büyük gücü. Şehirle bütünleşen bir takımın ortaya çıkması bizi de mutlu ediyor. Terme’nin takımı olan Termespor’a her zaman olduğu gibi halkımızın desteğini bekliyoruz. Centilmenlik kuralları içerisinde iyi bir maç olacağını ümit ediyorum. 90 dakika boyunca Termespor takımımızı destekleyeceğiz. Hedefimiz olan BAL yolunda futbolcularımıza başarılar diliyorum.  “Sporun aslı kardeşlik, barış ve dostluktur” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.