SPOR ALTYAPIMIZI DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

SPOR ALTYAPIMIZI DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, spor altyapılarını daha da güçlendireceklerini belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında tüm yaş kategorilerinde sporculara haftanın 6 günü eğitim veriyor. Tekvando, badminton, eskrim branşlarında milli sporcuları bünyesinde barındıran ve 11 branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi, çocukların her türlü ihtiyaçlarına da katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde 725 sporcu yer alıyor.

01-015.jpg

Bünyesinde 21 sporcu bulunan tekvando takımı ise Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdürdü. Antrenörler Engin Keskin ile Sebahattin Yaşar gözetiminde yapılan antrenmanı kulüp başkanı Süleyman Demirtaş ziyaret etti. Samsun'u spor branşlarında en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini dile getiren Demirtaş, "Milli sporcular yetiştirerek ülkeye en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak güçlü spor altyapısıyla bu şehrin çocuklarına hizmet etmeyi görev biliyoruz. Hem Samsun’a hem de ülkemize değerli sporcular yetiştirmek hedefimiz ama önceliğimiz saygı, sevgi, etik, ahlak ve erdem gibi davranışlar sergileyen karakterli bireyler olmaları. Güçlü spor altyapısını daha da geliştirerek bu çerçevede sporcular yetiştireceğiz." dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.