SPONSOR HABERLERİ HEYECAN YARATTI

SPONSOR HABERLERİ HEYECAN YARATTI
Kırmızı beyazlı camia'da son günlerde Yerel Basın'da yer alan "Samsunspor'a dev sponsor" habeleri Samsunspor'lu taraftarlar'da heyecan yarattı.

 

 


TARAFTARLAR HEYECANLI 
Samsunspor'da sponsorluk heyecanı. Kırmızı beyazlı Kulüp daha önce eşi benzeri görülmeyen bir sponsorluk anlaşması için çalışmalarını sürdürürken bu gelişemeler Samsunspor'a gönül veren taraftarlar'da da heyecan yarattı. Bir çok taraftarlar adı sır gibi saklanan sponsor firmaların reklam karşılığında Kırmızı beyazlı Kulübe katkı sağlamasının Samsunspor'a olumlu yansıayacağını belirtirken bir kesim taraftarlar ise Samsunspor'un isim hakkına dokunulmasını istemiyorlar. 

KULÜBÜN KASASI PARA DOLACAK 
Özellikle perşembe günü Başkan Tutu'nun "Sponsorlu için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." açıklamaları sonrası sosyal medyada geniş yer bulan bu gelişmelerin ardından Samsunspor'lu bir çok taraftarlar yeni stadyum ve isim hakkı sponsorluklarına sıcak bakıyor. Öte yandan mevcut Samsunspor 19 Mayıs stadyumu ve Tekkeköy'de yapımı tüm hızıyla devam eden yeni staduyumun iç ve dış cephelerinde yer alacak reklamlar karşılığında Kırmızı beyazlı Kulübün kasasına yaklaşık 15 ile 20 Milyon TL girmesi iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.