‘Sözlerimizi tutmanın gururunu yaşıyoruz'

‘Sözlerimizi tutmanın gururunu yaşıyoruz'
75 milyon TL’lik 8 dev proje için gerçekleştirdikleri toplu açılış törenine gösterilen ilgiye teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sözlerimizi tutmanın gururunu yaşıyoruz.

75 milyon TL’lik 8 dev proje için gerçekleştirdikleri toplu açılış törenine gösterilen ilgiye teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sözlerimizi tutmanın gururunu yaşıyoruz. Hayalimizdeki şehir Atakum için, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 75 milyon TL’lik 8 projenin toplu açılış törenine gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, açılışa katılan konuklara teşekkür ederek, “Hayalimizdeki Şehir Atakum için hedefiyle çıktığımız halka hizmet yolunda, verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

BU GURUR HEPİMİZİN
Atakum Belediyesinin 75 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 8 proje, gerçekleştirilen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı. 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın katılımıyla gerçekleşen toplu açılış törenine gösterilen ilgi ve sağlanan katılımdan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “75 milyon TL’lik 8 önemli projemiz için toplu açılış töreni düzenledik. Törene gösterilen ilgi karşısında büyük mutluluk duyduk. Hem siyasetimizin değerli isimleri hem de kıymetli Atakumlu hemşerilerimizle birlikte bu gururu beraber yaşadık” şeklinde konuştu.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Atakum Belediyesinde görevi devraldıkları günden bu yana dur durak demeksizin çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “4,5 yıllık görev süremizde, her zaman ilklere imza attık. Bu süre içerisinde her biri ayrı önem taşıyan 80 projeyi, Atakumlu hemşerilerimizle buluşturduk. Yapımı tamamlanan 8 projemiz daha açılışını, hemşerilerimizin destekleriyle birlikte gerçekleştirdik. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası, Osmanlı Hamamları, Seyir Tesisleri, Öğrenci Etüt Merkezi, Taflan Sosyal Tesisleri, E-Belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi, Ömer Halisdemir Parkı ve Çay Bahçesi ile 200 Kilometre Yol Yapım Çalışması Projelerimiz, ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM
Açılışı gerçekleştirilen projelere, yenilerinin eklenmek üzere olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Önceki gün 8 projemizin toplu açılışını gerçekleştirdik. Sırada, yapımı devam eden projelerimiz var. Bu projelerimizi de en kısa sürede tamalayıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Atakum Belediyesinde durmak yok. Her gün, bir önceki güne ek olarak hizmetlerimize ne katabiliriz diye düşünüyoruz. Halkımızdan aldığımız destek ve projeler noktasındaki fikirler ile yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan, destekçimiz olan Atakumlu hemşerilerimize, bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.