SÖZ GİDER YAZI KALIR

İki haftadır iyi futbol oynamayarak kazanan Yılport Samsunspor seri galibiyetler için Ankaraspor deplasmanına çıktı.

Yine kötü futbol oynayarak kazanmasını bildi ve seriyi 3 maça çıkardı. Kötü futbol olabilir ama hiç kimsenin kötü koşma ve  kötü mücadele etme hakkı yok.

Ankaraspor genç ve tecrübesiz bir takım ayrıca bu maça çıkmadan önce sakat ve covid 19 hastalığına yakalanmış bir çok futbolcusu vardı ama buna rağmen sahaya çıkan 11 oyuncu koştu mücedele etti ve gücü oranında oynadı. Tebrik ederim.

Yılport Samsunpor takımı performans olarak ne yaptı? 

Yine saç baş yoldurdu, yine  heyacanlı ve iştahlı futbol oynamadı, yine çok pas hataları yaptı, yine şut çekemedi, yine üçüncü bölgede çoğalıp organize ataklar yapamadı, yine üç beş pası bir araya getiremedi, yine rakip takım orta sahamızı çok kolay geçti, yine çok kolay gol yedi, yine defansımız acemi hareketler yaptı...

Şimdi gelelim bireysel performanslara...

Oğuz Gürbulak niye oynamıyor diyenler el kaldırsın ve  rkasından su döksün. Rağman Buğra maç içerisinde saçmaladı. Boli rakipten kafa topu alamadı ve pas hatası yaptı, yenilen golde ayakta kalması gerekirdi ve çok kolay çalım yedi. 

Gökhan Alsan bir pozisyon hariç sahada gezdi durdu. Guido'daki düşüş sürüyor. Erkam iyi görüntü vermedi. Erhan Kartal ve Ferhat Çulcuoğlu kötü oynayanlara uydu. Burak Çalık eh işte dedirtti. Gyasi evlere şenlik, bu takımın oyuncusu değil.

Bir kaleci kurtardıkları ile değil yedikleri ile değerlendirilmeli. Nurullah şu yediğin gole bir bak kardeşim, senin plonjonlarda uzaman lazım. İlyas Kubilay yeteneklerin bu takımın üstünde fakat sen farkında değilsin kendine gelmen lazım. Sonradan oyuna dahil olan futbolcularmıza bir şey yazmıyorum, hepiniz gördünüz..

Ankarasporlu futbolcuların bize hediye ettiği gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Penaltı olmasa gol atacağımız da yoktu. Rağman Buğra, Gyasi, Plümain, Ahmethan Köse, Muhsin, Oğuz, Yameogo, Tomane ile ilgili benim şahsi görüşüm olumsuz. Tabi son sözleri ve doğru kararları alacak olan yönetim ve Ertuğrul Sağlam'dır. Ayrıca Boli ve Saviçeviç'le ilgili kafamdaki soru işaretleri devam ediyor.

İstatistiklerde öndeyiz fakat futbol konusunda işkence çekiyoruz. Sevgili okurlarım; ligin ikinci haftasından beri asla çizgimi bozmadan konuşuyor ve yazıyorum. Şimdi bakıyorum da benim gibi düşünenler çoğalmış...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR