SÖYLEDİKLERİNE KENDİLERİ BİLE İNANMIYOR

SÖYLEDİKLERİNE KENDİLERİ BİLE İNANMIYOR
AK Parti teşkilatlarının günlerdir sahada olduğunu ve çalmadık kapı bırakmadığını ifade eden Karaaslan, ''Teşkilatlarımız bütün mahallelerde, köylerde çalışıyorlar.

KARAR ALMA ORGANLARINDA KADIN SAYISI ARTMALI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin kurumsal bir kimlik çatısı altında referandum çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ''Diğer tarafın ise yaptığı çalışmalarda bir logo yok, bir imza yok, bir isim yok. Hayır diyen ana muhalefet neden altına imzasını atmaktan çekindiği bir kampanya yürütüyor? Bana göre söylediklerine kendileri bile inanmıyor'' dedi.AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 16 Nisan referandumu çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. Kahvaltı programında İlkadım Belediyesi düzenlediği kurslara katılan kadınlar ve ilçe kadın kolları ile bir araya gelen Karaaslan, ardından Adalet Mahallesi Muhtarlığında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Daha sonra Derebahçe taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafı ile görüşen Karaaslan, akşam saatlerinde ise KADEM Samsun Temsilciliği tarafından organize edilen programda, Kuran kursu hocaları ve vaizelerle bir araya geldi.

KARAR ALMA ORGANLARINDA KADIN SAYISI ARTMALI
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlçe Başkanı Adnan Varol ile birlikte programlara katılan Karaaslan, ''Siyasette de, hayatın her alanında da, kadının bakış açısının getireceği çok farklılıklar var. Kadınlar annelik içgüdüsüne sahip olduğumuz sürece fark ortaya koyduğumuz bir gerçek. Kadınların karar alma organlarında çoğalmasını istiyoruz. Bugüne kadar TBMM çatısı altındaki kadın vekil sayısı yüzde 4'lerde idi. AK Parti ile birlikte yüzde 14'lere çıktı. Yeterli mi? Değil. Biz inşallah öncü olup arkamızdan sürüklemek istiyoruz'' diye konuştu.

CHP'NİN ADI YOK
AK Parti teşkilatlarının günlerdir sahada olduğunu ve çalmadık kapı bırakmadığını ifade eden Karaaslan, ''Teşkilatlarımız bütün mahallelerde, köylerde çalışıyorlar. Ellerinde broşürlerle değişiklik maddelerini anlatıyorlar. Vatandaşın önerisini alıyorlar. Biz bunu kurumsal bir kimlik çatısı altında yapıyoruz. Çünkü yaptığımız işe her şeyden önce inanıyoruz. Diğer tarafın ise yaptığı çalışmalarda bir logo yok, bir imza yok, bir isim yok. Afişlerinde bir tane saçı örgülü küçük kız çocuğu ve arkasında hayır yazısı var. Bunu savunan kim diye bakıyorsunuz. Hayır diyen ana muhalefet neden altına imzasını atmaktan çekindiği bir kampanya yürütüyor? Bana göre söylediklerine kendileri bile inanmıyor. Çünkü söylediklerinin altına imza atacak kadar anlattıklarını gerçekçi bulmuyorlar. Başka bir nedeni olabilir mi? Hayır cephesine baktığımızda öyle işbirlikleri var ki. Altına onların isimlerini yazsalar milletin karşına çıkamazlar'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum