"SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

"SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ziyaret programları gerçekleştirirken, sorunların çözümü için çalışmalar yaptıklarını ve projelerinin hazır olduğunu söyledi.


AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam ediyor.  Demir,  AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın yanı sıra Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Baskan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyithan Ekin ile birlikte Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ve Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz'ü ziyaret etti. 

mustafa-demir-(2).jpeg

Burada açıklamalarda bulunan Demir, Samsun'u her alanda daha iyi seviyeye getirmek için bir çok konuda projelerinin hazır olduğunu ifade ederek,  "Adliye binasının fiziki olarak ihtiyaca karşılık  veremediğini  biliyoruz. Bu konudaki ihtiyaçları  gidermek adına ön  çalışmalarımız zaten hazır. Samsunlu hemşehrilerimizin teveccühleriyle göreve geldiğim andan itibaren adliye binasının fiziki şartlarındaki ihtiyaçları gidermek için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

mustafa-demir-(4).jpeg

Daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın'ı ziyaret eden Demir, üniversiteler ile kentimizin bütünleşerek işbirliği ve uyumunun gelişmesinin önemine vurgu yaptı. Üniversitelerin bir şehrin gelişiminde  çok önemli paya sahip olduğunu belirten Demir, "Samsun şehri ve üniversitelerimizin  uyumunu daha iyi noktaya nasıl getirebiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bizler bu konuda elimizden gelen çabayı ortaya koyacağız. Başta rektörlerimiz olmak üzere akademik personele büyük görev düşüyor" diye konuştu. Demir, Samsun için ikinci üniversitenin de şans olduğunu ifade etti. Yavuz, Alver, Gürbüz, Bilgiç ve Aydın ziyaretlerinden dolayı Demir ve Karaduman'a teşekkür ettiler.

mustafa-demir-(5).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum