SORUMLUSU KiM?

SORUMLUSU KiM?
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bulunan yük Asansörlerinin çalışmaması nedeniyle ...

Hastaların, çöplerin ve yemeklerin aynı Asansörde taşınması büyük bir skandal olarak nitelendirilirken bunun  sorumlusunun Artvin’de İmamlık yapmakta iken OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Müdür olarak atanan Mehmet Yıldız’ın olduğu iddia ediliyor. Şayet iddia doğru ise Hastane Müdürü Mehmet Yıldız’ın bu duruma ne diyeceği kamuoyunda merak konusu oldu.

PERSONELE BASKI YAPTIĞI
İLERİ  SÜRÜLÜYOR

Artvin’de İmam iken OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne vekaleten İmam olarak atanan ancak Fakülte Sekreterliği verilerek Müdür yapılmaya çalışıldığı iddia edilen Mehmet Yıldız’ın Hastane personeline kötü davrandığı, baskı yaptığı, hatta ‘arkamda Rektör var ona göre ayağınızı denk alın’ gibi ifadeler kullandığı da iddia ediliyor. Mehmet Yıldız’ın asıl işi olan Hastanenin fiziki koşullarının ve hijyenik
şartların korunması ile ilgili en ufak bir icraatının olmadığı,Yük Asansöründe yemek, hasta ve Radyasyon taşıyan Röntgen hastalarının birlikte taşındığı iddialar arasında.

RESİMLER HER ŞEYİ
ORTAYA KOYUYOR

Her bir şeyin çok temiz ve Hijyenik ortamda olması gereken OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Yemeklerle Çöplerin aynı asansörde taşındığını gösteren resimler Hastalar tarafından çekilip gazetemize gönderilince adeta küçük dilimizi yuttuk. Karadenizin en büyük Tıp Merkezlerinden birisi olan Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yemeklerle çöplerin aynı  asansörde birlikte taşınması akıllara ‘bu nasıl idarecilik’ sorusunu getirdi.
Mehmet Hazinedar 

manset1-001.jpgmanset2-001.jpgmanset3-001.jpgmanset4-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum