‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz..’

‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz..’
Cumhuriyet Mahallesinde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek...

“İlçemizin mevcut yaşam kalitesini her gün bir seviye daha arttırmak gibi büyük bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahallesi sakinleriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini kaydeden Başkan Taşçı, vatandaşların öneri, talep, sorun ve şikayetlerine üst seviyede duyarlılık gösterdiklerini ifade etti.

Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden ve sürdürülen çalışmalarla ilgili önerilerini soran Başkan Taşçı, “Bizim hizmeti ne şekilde gerçekleştireceğimiz, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleşiyor. Halkımız hangi hizmeti ne şekilde almak istiyorsa, biz yol haritamızı bu yönde şekillendiriyoruz. Yapılan işlerin büyüklüğünün ölçütü halk memnuniyetidir. Bunu biliyor, bu doğrultuda ilçemizin geleceğini şekillendiriyoruz. Aldığımız olumlu tepkiler de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Vatandaşların sadece öneri ve taleplerini dinlemek kadar belirtilen sorun ve şikayetlerin üzerine de gitmenin çok önemli olduğunu kaydeden, “Sürekli alandayız ve halkımızla ortak akıl düşüncesiyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sadece önerilerini ya da taleplerine karşı değil, sorun ve şikayetlerinin en kısa sürece çözülmesine yönelik üst seviyede bir duyarlılık içerisindeyiz. Çözüm odaklı bir hizmet anlayışına sahibiz. Atakum İlçesi adına koyduğumuz hedefler ortada. İlçemizin mevcut yaşam kalitesini her gün bir seviye daha arttırmak gibi büyük bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.