Sony Xperia Z6 bombası

Sony Xperia Z6 bombası
Sony'nin bir sonraki amiral gemisiyle alakalı yeni söylentiler var. Ayrıntıların ne olduğuna birlikte bakalım.

Birkaç gün önce Sony'nin Xperia Z6 üzerinde çalıştığı ve telefonun 2016'nın 2. yarısında geleceği raporlanmıştı. Şimdi ise ismi açıklanmayan yeni bir kaynaktan daha fazla detay geldi.

Mobipicker'ın kendi kaynağına dayandırdığı haberine göre Xperia Z6'da basınca duyarlı ekran kullanılabilir. Yani yeni amiral gemisinde iPhone 6s'te gördüğümüz 3D Touch (Diğer adıyla Force Touch) özelliğinin bir benzeri olacak demek.

Pazardaki trend ve talep göz önüne alındığında basınca duyarlı ekran, Sony'nin satışlarının daha fazla canlanmasını sağlayabilir. Bununla birlikte Xperia Z6'da 2K çözünürlüğünde ekranın ve Snapdragon 820 yongasetinin olması bekleniyor.

SONY XPERIA Z5 İNCELEMESİ

Kaynağa güvenmek riskli bir iş, yine de Apple'ın 3D Touch atılımıyla birlikte Huawei, Samsung ve birkaç Çinli üretici basınca duyarlı ekran işine girişmiş görünüyor. Farklı kaynaklardan gelen havadisler bu şekildeydi. Kasım ayı başında tedarik zinciri kaynağına dayandırılan bir raporda Tayvanlı ve Çinli tasarım şirketlerinin Force Touch sensörlerine ağırlık vereceği iddia edilmişti. Yani pazarda büyük bir hareketlilik var. Sony'nin de aynı trene binmesi sürpriz olmaz. Ama bu özellik biraz daha ucuz fiyatlı model olduğu için belki Xperia Z6 Compact'ta olmayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.