SONUNDA OLACAĞI BUYDU

SONUNDA OLACAĞI BUYDU
Emekli olduğu kurumu sürekli rahatsız ettiği iddia edilen Oktay Öztürk çekirge misali bir zıpladı iki zıpladı

    Gazeteci olduğu iddia edilen DSİ emeklisi Oktay Öztürk sürekli eski çalıştığı kuruma gidip kurum çalışanlarını rahatsız ettiği, hatta kurumla ilgili olumsuz haberler yaptığı için 71.Şube Müdürlüğü personeli Bayram Uzunoğlu tarafından dün DSİ’ de haddinin bildirildiği iddia edildi.  Oktay Öztürk’ün yaşadığı bu olay çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüsünde sıçrayamaz hale gelir atasözünü hatırlattı. Oktay Öztürk’ün sürekli olarak eski çalıştığı kurumdan çıkmamasının bedeli olarak yaşadığı son olay nedeniyle Bayram Uzunoğlu kamuoyunun büyük takdirini topladı.

 

               KADROLU GAZETECİ GİBİ DSİ’DEN ÇIKMIYORMUŞ

 

    Gazeteci olduğunu iddia eden ama eski DSİ çalışanı olduğu bilinen Oktay Öztürk’ün emekli olduğu kurumdan hiç ayrılmadığı her gün kurumun değişik birimlerindeki sosyal demokrat düşünceli personelle oturup kalkıp, kurum yöneticilerinin aleyhinde konuşmaktan başka işi olmayan Öztürk’e kimse bir şey diyemediği için adeta kurumun başına sıkıntı olduğu iddia edildi. Olayın ciddi bir boyuta gelmesi üzerine bugün yine 71.Şube Müdürlüğü’ne giden Oktay Öztürk’ü DSİ personeli olan Bayram Uzunoğlu’nun dövdüğü ama Oktay Öztürk’ün olayın basına yansımaması için şikâyetçi olmadığı da gelen bilgiler arasında.

 

                                       DSİ MÜTEAHHİTLERİ DE SIKINTILIYDI

 

  DSİ den emekli olduktan sonra sürekli olarak Dsi den ayrılmayan ve işi gücü DSİ ile uğraşmak olduğu iddia edilen Oktay Öztürk hem DSİ yöneticilerini, hem de DSİ Müteahhitlerini adeta bıktırdığı iddia edilmekte. Haftanın yarısını DSİ 7.Bölge Müdürlüğü’nde kalarak yarısını da 71. Şube Müdürlüğünde geçirdiği iddia edilen Oktay Öztürk’ün sonunda baltayı taşa vurduğu ve kurum çalışanlarının canlarına tak etmesi üzerine haddini bildirdikleri iddia edildi.

 

                           DARP RAPORU ALMAK İÇİN HASTAHANEYE GİTMİŞ

 

     Oktay Öztürk yaşadığı olay sonrasında darp raporu almak üzere hastaneye gittiği öğrenildi. Son on yıldan beri gazetemize neredeyse her gün Oktay Öztürk’ün DSİ deki olaylarıyla ilgili şikâyet gelmiş olmasına rağmen gazete olarak bugüne dek haber yapmamıştık. Ancak Öztürk’ün DSi çalışılanlarını adeta bıktırması sonucunda yaşadığı bu olay ona bundan sonra bu yanlışları yapmaması için ders olmalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum