Son Üyelere Hizmet Turu

Son Üyelere Hizmet Turu
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Son Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri'ni misafir etti

Miliç Sosyal Tesisleri'ndeki Terme Evi'nde düzenlenen kahvaltının ardından Son İl Genel Meclisi üyelerine ilçelerdeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Şenol Kul, "Terme'nin biriken sorunlarını çözümlemek için Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli olarak çalışıyoruz" dedi.

HAYALİMİZ OLAN TERME'YE DOĞRU
İlçenin her yerinde yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve Terme'nin şantiye haline geldiğini belirten Kul, projelerin bitirilmesi halinde Terme'nin tüm güzelliklerinin ortaya çıkacağını söyledi.
Kentin yeni bir ivme kazandığını ve yıllardır yapılmayan işlerin kısa zamanda vatandaşa hizmet odaklı olarak geri döneceğini belirten Kul, "Şükürler olsun ki Terme için hayal ettiğim tüm projeler tek tek hayata geçiyor. Muhteşem bir Miliç sahilimiz oldu. Burası başlı başına bir başyapıt. Büyükşehir Belediye ile ortak olarak yaptığımız bu çalışmayla iddia ediyorum önümüzdeki yıllarda büyük bir turizm patlaması yaşayacağız. Terme bizim dönemimizde altın çağını yaşayacak. Hayalimiz olan Terme'yi gerçekleştirmeye başladık ama yapacak daha çok işimiz var" diye konuştu.

ÜYELERDEN KUTLAMA
Başkan Şenol Kul, Son Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri'ne görev yaptıkları dönemde Terme'ye yaptıkları hizmetler ve günün anısına birer plaket hediye etti. Meclis üyeleri daha sonra Başkan Kul ile hizmet turuna katıldı. Son Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri, Terme'nin adeta şantiyeye döndüğünü, yapılan, devam eden ve projelendirilen hizmetlerin tamamlanmasıyla İlçe'nin yıllardır biriken sorunlarının önemli bir bölümünün çözümlenmiş olacağını söyleyerek, Başkan Şenol Kul'u kutladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.