SON PROVA

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor, ikinci yarı hazırlıklarını hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Fatsaspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı şimşekler dün ise Nuri Asan Tesislerinde 3.Lig temsilcisi Erbaaspor ile yaptığı müsabakadan 3-2 kazanarak iyi yolda olduğunun sinyallerini verdi.

Liglere verilen aradan sonra hiç soluk almadan teknik direktör Taner Taşkın nezaretinde çalışmalara devam edecek olan Yılport Samsunspor, ikinci yarı hazırlıkları için bugün saat 15:00'da havayolu ile Ankara aktarmalı olarak Antalya'ya uçacak.

Antalya'da yapılacak ikinci etap çalışmalarında bir dizi hazırlık maçları oynayacak olan kırmızı-şimşekler, ilk müsabakayı Ümraniyespor, ikinci müsabakayı TFF 1.Lig lideri Gençlerbirliği ile oynadıktan sonra üçüncü müsabakada Menemenspor ile karşılaşarak kampı tamamlamış olacak.

İkinci yarıda kaybetme lüksü olmayan kırmızı şimşeklerin her maça final havası içerisinde çıkarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeyi hedefliyorlar.

Yılport Samsunspor, Antalya kampını tamamladıktan sonra havayolu ile direkt olarak Diyarbakır'a geçerek 20 Ocak Pazar günü Amed Sportif ile karşılaşacak. Bu müsabakadan mutlaka galibiyetle çıkmayı hedefleyen kırmızı şimşekler ikinci yarıya hazır girmiş olacak.

Yılport Samsunspor'da önemli gelişmeler oluyor. Eski teknik direktörlerimizden Samsun'un evladı Yücel Uyar, TFF'de görevli iken görevinden istifa edip Yılport Samsunspor Teknik Menajer olarak dün imza atarak resmen görevine başladı.

Kırmızı-şimşekler her şeyi en iyisini yapabilmek adına denemeye devam ediyor. Bu arada ikinci yarıda yapılan transferler de göz dolduruyor. Zonguldak'tan Onur Eriş, Hatay'dan Yılmaz Özeren ve Erbaaspor'dan Nurullah Aslan'ı kadroya dahil ederek transferlere devam edecek.

Aldığımız son haberlere göre bir stoper bir de forvet alarak transferi noktalamak isteyen kırmızı-şimşekler tüm gücünü lige vererek sezon sonunda şampiyon olup bu lige veda etmek amacını taşıyor..

Efsane Başkan İsmail Uyanık bütün mesaisini Yılport Samsunspor'a vererek tekrar kırmızı şimşekleri eski günlere döndürmek için ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Samsun'daki çalışmalar sonrası takımla birlikte Antalya'ya geçecek olan İsmail Uyanık, takımını asla yalnız bırakmayarak moral ve motivasyon aşılamış oluyor.

Bir konuya daha değinmek istiyorum; dün Çarşamba'da oynanması gereken Erbaaspor maçı, teknik heyetin sabah saatlerinde Çarşamba stadını inceledikten sonra bu sahada oynamanın futbolcuları olumsuz etkileyeceği düşüncesiyle maçı Nuri Asan Tesisleri'ne aldırdılar.

Hem gazetemiz hem de sosyal sitelerimizde bu maçın Çarşamba'da oynanacağını defalarca yazdık çizdik ama sahanın ve zeminin futbolcuya zarar vereceği düşüncesi hakim olunca maç Samsun'da oynandı.

Vefakar ve cefakar Çarşamba taraftarlarından ben de gazetem Denge Spor ve Samsunspor namına özür dileriz. Gelecek zaman içerisinde Yılport Samsunspor'un verilecek boşlukta Çarşambaspor'da bir maç oynayacak bu açığı kapatmış olacaktır.

Samsunspor'da her şey yolunca ve her şey iyi gidiyor. Taşların yerine oturduğunu tahmin ediyorum. Bu birlik ve beraberlikle beraber bekle bizi TFF 1.Lig, geliyoruz...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR