Son kayıp Bilgin Namlı'nın cesedine ulaşıldı

Son kayıp Bilgin Namlı'nın cesedine ulaşıldı
SAMSUN'un Bafra İlçesi'ndeki Gıcı Gölü'nde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu kaybolan 15 yaşındaki Bilgin Namlı'nın da bu sabah cesedine ulaşıldı.

7 kişinin de cesedinini bulunmasıyla göldeki arama çalışmaları da sona erdirildi.

Samsun'un Bafra İlçesi Sarıköy mevkii Gıcı Gölü'ne geçen pazar sabahı avlanmak için çıkan 7 kişinin bulunduğu 6 metre uzunluğundaki balıkçı teknesi, fırtına nedeniyle alabora oldu. Yakınlarından haber alamayan ailelerin ihbarda bulunması üzerine jandarma ekipleri, bölgede araştırma başlattı. 3 gündür yapılan aramalarda, tekneden suya düşen 30 yaşındaki Dursun Namlı, 30 yaşındaki Niyazi Türkmen, 37 yaşındaki Muharrem Türkmen, 20 yaşındaki Yunus Emre Erol, 38 yaşındaki Yunus Semiz ve 35 yaşındaki Mehmet Ali Semiz'in cesetlerine ulaşıldı.

Bulunamayan 15 yaşındaki Bilgin Namlı'yı arama kurtarma çalışmalarına ise bu sabah itibariyle yeniden başlandı. Ekiplerin gölde yaptığı aramlarda Bİlgin Namlı'ın da cansız bedenine ulaşıldı.

Ankara'dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından bulunan Bilgin Namlı'nın cesedi otopsi için Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedini gören yakınları gözyaşlarına boğulup sinir krizi geçirdi. Kardeşinin cansız bedenini gören Şerafettin Namlı da gözyaşına boğuldu.

Geçen pazar gününden itibaren ekiplerin yaptığı çalışma sonucu gölde kaybolan 7 kişinin de cansız bedenleri bulundu ve çalışmalar sona erdirildi.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.