Son 7 Sezonun En İyisi...

Son 7 Sezonun En İyisi...
Son 7 sezonun en iyisi Samsun’da...

Cem Davran ve Erkan Can gibi usta isimlerin rol aldığı ve son 7 sezonun en iyi komedisine aday gösterilen “Alevli Günler”, 25 Mart Cuma günü Canik Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci, biri de Türk kültürü profesörü olmuş üç kafadar. İçlerinden biri kanser olunca, inançları gereği öldükten sonra yakılmak ister ve farklı olana yaşam hakkı vermeyen düzenle karşı karşıya gelirler. Başvurdukları her yerde başka komediler yaşar, her türden anlaşmazlık ve anlayışsızlıklarla karşılaşır, bize çağdaş bir “Yaşar-yaşamaz” hikayesi sunarlar.

YILIN KOMEDİSİNE ADAY

 Irmak Bahçeci’nin yazıp Yıldıray Şahinler’in yönettiği, Cem Davran, Bahtiyar Engin, Yıldıray Şahinler, Selin Yeninci ve Erkan Can’ın oynadığı oyun, yılın da komedisine aday gösterildi. Oyunun son 7 sezonun en iyi komedi oyunu dalına aday gösterildiğini belirten Bleack Sea Art Business Kurucusu Erman Aydın, “Gittiği her ilde kapalı gişe oynayan Alevli Günler’i Samsun’a getirdik. 25 Mart Cuma günü Canik Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak gösteriye büyük ilgi var. Samsun halkı bu oyunla Türkiye’nin en iyi ustalarıyla da tanışma fırsatı  bulacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.