SOLAKEL'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

SOLAKEL'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR
Samsunspor'un başarılı sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel son günlerde yaşanan süreci değerlendiren açıklamalarda bulundu.

Solakle,"Taraftarın az oluşu bizi olumsuz etkiliyor. Eskisi gibi olsa kulübün bu durumuna rağmen Elazığ, Adana ve Urfa maçlarını kazanırdık." dedi.


TECRÜBELİ OYUNCUDAN TARAFTARA ÇAĞRI
Kırmızı Beyazlıların Tecrübeli sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel son günlerde yaşanan gelişmeler sonrası açıklamalarda bulundu. Özelllikle 2014-2015 sezonunda Kırmızı Beyazlı taraftarların iç saha maçlarına fazla ilgi göstermediklerini belirten Samsunspor'un başarılı kanat oyuncusu şunları söyledi:

TARAFTAR DESTEĞİYLE SAHADA DAHA GÜÇLÜYÜZ
"Bu sezon taraftarın iç saha maçlarında az oluşu bizi olumsuz etkiliyor. Eskisi gibi olsa kulübün bu durumuna rağmen Elazığspor, Adanaspor ve Şanlıurfaspor maçlarını kazanırdık. Umarım bundan sonraki maçlarımızda taraftarlarımız tıpkı eskisi gibi tribünleri hınca hınç doldururlar ve 90 dakika boyunda bizlere iyici güç olurlar"

KUPADA TRABZONSPOR GRUBUMUZDA OLSAYDI
Ziraat Türkiye kupasınındaki gruplarıda değerlendiren Kırmızı Beyazlıların tecrübeli oyuncusu Solakel,"Ziraat Türkiye Kupasında güçlü bir gruba düştük. Hatta keşke kupada Trabzonspor çıksaydı. Bizim taraftar Tranbzonspor maçlarına hassas bu maçla beraber ilgi artabilirdi ama olmadı. Biz yine sahada elimizden geleni yapacağız ancak taraftarımızın desteğini arkamıza alınca sahada daha güçlü oluyoruz" diye konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum